- Как да си сложа интро на сайта.
WT форуми -> HTML / Javascript / CSS -> Как да си сложа интро на сайта.
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
test
Нов
Нов

Регистриран на: 01/10/2005 6:33 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 0
Мнение 14/07/2005 12:40 pm     Как да си сложа интро на сайта. Отговорете с цитат


Хора кажете как да си сложа интро на сайта.Например дет като отваряш някъе сайт ти се пускат и некви рекламни.Как даго направа това........
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mute
Активен
Активен

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 167
Bonus: 1785
Мнения: 3128
Мнение 14/07/2005 3:23 pm     отговор Отговорете с цитат


интро или реклама? значи интрото е някакво филмче ( обикновено флаш) или реклама ако сам разбрал правелно говориш за попъп прозорците.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
test
Нов
Нов

Регистриран на: 01/10/2005 6:33 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 0
Мнение 14/07/2005 11:31 pm      Отговорете с цитат


Имам предвит като стартира някой сайт дасе пуска да друга автоматично.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11684
Мнение 15/07/2005 12:32 am      Отговорете с цитат


DokToRa написа:
Имам предвит като стартира някой сайт дасе пуска да друга автоматично.


Много писане имам и не искам да се отнасям ама
виж това :
http://haidibaidi.com/

Изчакай 10 сек. да почне анимацията.
След като свърши ще се прехвърли сама на съвсем дуг сайт.
Ако искаш нещо такова значи в лесно..
Само един ред код за автоматично прехвърляне:

Само указваш след колко време да се прехвърли:



<META HTTP-EQUIV="Refresh"
      CONTENT="17; URL=http://www.rtrbg.com" >



Слагаш това някъде в body на твоето интро реклама или там каквото имаш на страницата

17 - това е времето след което автоматично ще те прехвърли.
URL=http://www.rtrbg.com - това е адреса на който ще се прехвърли.

Това е.. Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
NeedFix
Турист
Турист

Регистриран на: 15/11/2005 9:01 pm

Support: 1
Bonus: 2
Мнения: 242
Мнение 15/11/2005 9:15 pm      Отговорете с цитат


Eто как става с Javascript

<script language="javascrip">
<!--
   window.open('file:///C:\WINDOWS\Desktop\...','bol_poup','width=515,height="125');
   //-->
</script>
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> HTML / Javascript / CSS Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети