Търся екип

ExTenD

Registered
Търся хора, които да ми помогнат с направата на този сайт... http://calcio-bulgaria.com

Сайта е свързан с италианския футбол. Искам да стане по-прегледен, да се направят няколко раздела за новини, статистики, резултати и т.н. Нямам възможност да плащам за труда, но ако все пак държите може да се договорим за процент от приходите от рекламата(сайта е към SportMediaGroup).
 
Аз ще се погрижа за хората... вече съм уговорил размяна на банери с доста посещавани сайтове и с някои от официалните бг фен-сайтове на отбори от Италия. От ТВ7(телевизията, която предава мачовете от Сериа А в БГ) също ще съдействат с рекламата. SportMeadiaGroup също ще помогнат. Освен това вече имам над 30 потребителя в скайп, които са фенове на отбори от Италия и с радост ще пишат във форума, който ще направим заедно със сайта. Общо взето само сайта трябва да се направи, за да тръгне цялата работа... но уви нямам познания в таиз област.

За евентуалното заплащане няма как да гарантирам, защото SportMediaGroup ще ме спонсорират, но дойдат ли веднъж в мен парите ще платя на хората, които се заемат. Правя сайта, защото обичам футбола и съм далеч от мисълта да печеля от него.

ЕДИТ: Аз мога да работя добре с АдминПанела на форумите, така че само трябва някой да направи форума и аз ще се заема с направата му като съдържание.
 

Горе