Нов хедър на сайт

А, и още един тъп въпрос ( малкоаматйорско от моя страна) обаче с какво мога да го продължа надолу? Мисля просто някакви малки неща които да обозначават МЕНЮ и надолу да са линковете, ПОСЛЕДНИ НОВИНИ и отдолу да са новините ЛОГИН и отдулу да е формата за логин ит.н
 
ами това е свързано с дизайна на сайта
бих предложиш да продължиш книгите на доло и в края на менюто да свършват и те
 
vladislav каза:
Чакам оценки

http://img130.imagevenue.com/img.php?image=22325_header9a_122_596lo.jpg

Аз виждам само една идея. Нищо повече.
Не ме разбирай погрешно. Харесва ми, но спорд мен имаш още много работа. Не ти знам идеята за тялото, но от сега виждам няколко проблема.

1. Не знам този дизайн за сайт, дали ще е с фиксиран размер по хоризонтал, но ако е, то 900 px е доста кофти избор. Препоръчвам ти 1003px, но пък ще падне играчка да го нагодиш на всички браузъри да няма хоризонтален скрол. Може да слезеш един два пиксела, тогава става лесно ;)
Ако ще се ресайзва според резолюцията - ОК ще стане

2. Белият фон не е чисто бял, а мръсно бяло и като зададеш background ще си личи един ръб, там дето преминава фона към картинката на хедъра.

3. Мразя да ми свършва някаква част от дизайна изведнъш. Визирам книгите и тротоара. Айде тротоарът може да го преживея, но книгите изглеждат много зле така. Опитай най-долната книга да се вижда цялата, се едно е поставена на нещо. Може би ще изглежда по-добре, но пък може да изглеждат странно висящи във въздуха... трябва да се види за да се прецени.

Успех :)
 

Горе