Firefox събира предложения за версия 3

Access

Registered
Втората версия на свободния браузър е почти готова и екипът разработващ Firefox вече започва да прави планове за работа по следващата версия (версия 3). За целта е отворен специален уеб-сайт, където всеки би могъл да даде предложения относно Firefox 3. Освен собствени идеи, в сайта могат да се коментират и допълват предложенията от други потребители. За улеснение на потребителите предложенията в сайта са разделени на категории като – настройки, лични данни, сигурност, история, download-мениджъри и др. Прави впечатление, че повечето създадени категории са съобразени със съдържанието в останалите водещи браузъри – IE 7, Safari и Opera.
Сайтът за бъдещото развитие на Firefox съдържа в себе си предимствата и недостатъците на Свободният софтуер – от една странна възможността голям брой потребители да кажат своето мнение прави програмата по-удобна, но от друга страна големият брой различни предложения може да провали добрата идея.
За всички, които искат да тестват Firefox 3 много ранна алфа версия - линк

източник: kaldata.com
 
Ами, в момента я тествам ... Не виждам голяма разлика ... Даже никаква разлика не виждам. Само дизайна на табовете е различен ... :roll:
 
Soul_Stealler каза:
Ами, в момента я тествам ... Не виждам голяма разлика ... Даже никаква разлика не виждам. Само дизайна на табовете е различен ... :roll:
дай пик. плс
 
Ем, аз я махнах вече. Както и да е... Ето какво правите, за да видите без да инсталирате:
1. Сваляте http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-trunk/firefox-3.0a1.en-US.win32.zip
2. Разархивирате го
3. Влизате си в папката в която ви е инсталирания FF и CUT-вате ВСИЧКО!
4. Давате PASTE в някоя отделна папка.
5. Копирате FF3 в тази папка ( тази от която CUT-нахте FF-a )
6. Стартирате :p
7. ...
8. ...
9. ...
10. ...
11. Т`ва е. :)
 

Горе