- Майкрософт обяви официалната премиера на ...
WT форуми -> IT новини -> Майкрософт обяви официалната премиера на ...
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
Player_pz
Tourist Defender

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 12
Bonus: 203
Мнения: 1985
Мнение 03/12/2006 12:17 pm     Майкрософт обяви официалната премиера на ... Отговорете с цитат


Майкрософт обяви официалната премиера на Windows Vista®, 2007 Microsoft® Office System и Microsoft® Exchange Server 2007
Майкрософт обяви официалната премие
Пускането на трите нови продукта бележи началото на нова технологична ера .
30 ноември 2006 г., София. Г-н Теодор Милев, управляващ директор на Майкрософт България, обяви официално, че новите продукти на компанията - Windows Vista®, 2007 Microsoft® Office System и Microsoft® Exchange Server 2007, вече са достъпни за бизнес потребителите в България. Обявяването на новината у нас изпревари официалното й оповестяване в САЩ поради часовата разлика.
“Влиянието на Windows Vista® и 2007 Microsoft® Office System върху развитието на пазара ще доведе до увеличаване на приходите и растеж на повече от 1 милион ИТ фирми в целия свят, предлагащи хардуер, софтуер и ИТ услуги. За всяко евро от свързания с Windows Vista® доход на Майкрософт за 2007 г., поддържаната от Майкрософт екосистема ще донесе допълнителни приходи от почти 14 евро на партньорските й компании”, каза г-н Теодор Милев, управляващ директор на Майкрософт България, позовавайки се на проведено от IDC проучване.

Според цитирания анализ с появата на пазара на Windows Vista® в 6-те европейски страни, в които е проведено проучването, ще бъдат открити над 1 милион нови работни места. В световен план се предвижда системата да бъде инсталирана на повече от 100 милиона компютъра само през първата година от предлагането й.
Създаването на новите версии на Windows и Office е резултат от безпрецедентно сътрудничество между Майкрософт и потребителите от цял свят. За да събере коментарите и предложенията им, компанията е провела над 10 милиарда тестови сесии, а от сайта й са били свалени повече от 5 милиона бета версии на продуктите. В резултат новите продукти на Майкрософт са базирани на концепция, която има за цел да улесни хората при ежедневната им работа и да им разкрие още по-големи възможности за успех, превръщайки информацията в потенциал за развитие и растеж.
По време на събитието г-н Милев дари от името на Майкрософт България два професионални телескопа на обсерваториите в Смолян и Варна, чиито екипи са разработили проекти за успешно прилагане на информационните технологии в обучението. Двата проекта са сред 33-те отличени в първия "Национален конкурс за учители по всички учебни предмети от средното училище за създаване и/или успешно прилагане на нови технологии в обучението.” Конкурсът е под патронажа на Майкрософт България и Министерство на образованието и бе проведен по-рано тази година.
Официалното пускане на Windows Vista®, 2007 Microsoft® Office System и Microsoft ® Exchange Server 2007 за бизнес потребителите в България е част от кампанията по представянето на новите продукти в страната, която се провежда под мотото “Близо до очите, близо до сърцето”.

източник:download.bg
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> IT новини Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети