Как да си инсталираме Под Windows CS NS OS SeenServ ?

И аз днеска реших да ги видя какво ще е да се позанимав на тема IRCD и ... сичко точно беше , пуснах сервизите , щях да подскоча от радост (понеже поне около час/два пробвах всякакви вариации, не че накрая разбрах как стана) , и та сега ръчкам навсякъде и 2 въпроса ме дразнят поне от час и нещо :>
А именно:
Когато пише в operwall , слагам kline или нещо (не знам как да го обобщя) , ми излиза само първата дума от изречението.Което е малко много кофти.
Второто е , че този ми ти OS ми се прави на недостъпен.И с него пробвах поне едно десетки варианти , различни никове , хостове , спуфове , но няма и няма.Накрая взе да ми вика -OS- You are already identified , но пък за сметка на това , след като се помъча да използвам администраторските му команди , ми изписва -OS- No privileges.

И та не че ми е тупнало , не че ми зависи живота от това , но ако някой може да помогне - ще съм му много благодарен
 
.:16:43:11:. -irc.ul-net.net- *** Notice -- Unauthorized server connection attempt from [unknown@zazi-5c55fcc1cd]: Bad password for server UL-NET.Services
Знам, че някъде бъркам, но незнам точно къде. Ако някой може да ми каже точно къде, защото като си проверявам стореното от мен всичко е наред. Ще Ви бъда наистина благодарен :>
 
ralfex каза:
не се занимавайте с глупости тези сървайсис са бъгнати !

Ми и аз така си мислих, но след няколко пъти пробване най-накрая го подкарах.Наистина не разбрах, къде съм грешил ... но явно може и без грешки :)

Don`t stop :)
 
Windboy каза:
Така виждам че сте направили тема за сървайсис под windows за това реших да ви предоставя едни от най-добрите който съм намерил в нета и изпробвал.

Hybserv За Windows - Тук
Gliner За Windows - Тук
SeenServ За Уиндолс - Тук
SplitServ за windows - Тук

Това е hybserv 1.6.1+ UniBG-p10 за Уиндоус. Този сървайсис ми хареса най-много. - hybserv 1.6.1+UniBG-p10 за Уиндоус

SocksCleaner за Windows

Искам да подчертая че не са направени от мен, но съм ги изпробвал всичките.Ако имате някакви затруднения при инсталирането пишете по темата или ми драснете едно лс.

тия Глинер Сеен ми трябват били са качени в дата обаче ги няма дееба ако някой ги има да драсне едно лс или да ми ги изпрати на мейл мн ви благодаря предварително..
 
Извинете,някой може ли да ми даде "IRCD" за УИНДОУС със
Forcejoin/Part
ForceNick(svsnick)
ForceHost(svshost)(chghost)


Който ми даде ще съм му много благодарен ...
 

Горе