- Как да направя вместо да пише колко мнения има даден човек.
WT форуми -> Всичко за phpBB -> Как да направя вместо да пише колко мнения има даден човек.
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
E398
Потребител
Потребител

Регистриран на: 26/05/2006 7:52 pm

Support: 1
Bonus: 2
Мнения: 632
Мнение 08/12/2006 4:27 pm     Как да направя вместо да пише колко мнения има даден човек. Отговорете с цитат


Как да направя вместо да пише колко мнения има даден човек да излизат звездички според това колко мнения има. Примерно има 100 мнения и да пише вместо потребителя има 100 мнения да излиза една звездичка или каквато картинка си избера аз
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11683
Мнение 08/12/2006 4:34 pm     Re: Как да направя вместо да пише колко мнения има даден чов Отговорете с цитат


^METALLICA^ написа:
Как да направя вместо да пише колко мнения има даден човек да излизат звездички според това колко мнения има. Примерно има 100 мнения и да пише вместо потребителя има 100 мнения да излиза една звездичка или каквато картинка си избера аз


http://web-tourist.net/forum/viewtopic.php?t=2810

От контрол панела става това.


Потребители -> рангове -> и срещу обикновените рангове има
"промяна" .
Натискаш и те пита ранга за колко мнения се отнася и каква картинка
трябва да има.

И трябва да си намериш картинки със звездички.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11683
Мнение 08/12/2006 4:41 pm      Отговорете с цитат


Оу.
Сетих се какво се опитваш да направиш...
Искаш вместо да пише 200 да има 2 звездички . Нали?
Може да се направи но ако някой има 3000 мнения какво ще стане?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
E398
Потребител
Потребител

Регистриран на: 26/05/2006 7:52 pm

Support: 1
Bonus: 2
Мнения: 632
Мнение 08/12/2006 9:10 pm      Отговорете с цитат


Еми примерно, ще има на 100 на 200 до 500 по 1 звездичка отгоре и нагоре вече ще си стои Wink Или пък вместо да пише броя на мненията да пише "Новак", "Напреднал" и така Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11683
Мнение 08/12/2006 10:11 pm      Отговорете с цитат


^METALLICA^ написа:
Еми примерно, ще има на 100 на 200 до 500 по 1 звездичка отгоре и нагоре вече ще си стои Wink Или пък вместо да пише броя на мненията да пише "Новак", "Напреднал" и така Wink


Това не може ли да го постигнеш през контрол панела.
Както е тук.
Правиш си както казах едни рангове и им определящ за какви мнения става въпрос.
Слагаш им различни картинки (звездички) и готово.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
E398
Потребител
Потребител

Регистриран на: 26/05/2006 7:52 pm

Support: 1
Bonus: 2
Мнения: 632
Мнение 09/12/2006 9:22 pm      Отговорете с цитат


Не ме разбираш Wink Говоря ти когато цъкнеш на иконката "Profile" и влезнеш в профила на някой Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
pszone
Нов
Нов

Регистриран на: 09/06/2006 7:31 pm

Support: 0
Bonus: 6
Мнения: 60
Мнение 10/12/2006 9:58 am      Отговорете с цитат


^METALLICA^ написа:
Не ме разбираш Wink Говоря ти когато цъкнеш на иконката "Profile" и влезнеш в профила на някой Smile


Значи, правиш това, което ти предложи admin. В админ панела въвеждаш за определен брой мнения - дадено изображение (със звездичките например). След това отвори profile_view_body.tpl файла от твоя темплейт. Ако си със subSilver намери :

<td valign="top" align="right" nowrap="nowrap"><span class="gen">{L_TOTAL_POSTS}: </span></td>
        <td valign="top"><b><span class="gen">{POSTS}</span></b>


и го замени със:

<td valign="top" align="right" nowrap="nowrap"><span class="gen">{L_TOTAL_POSTS}: </span></td>
        <td valign="top"><b><span class="gen">{RANK_IMAGE}</span></b>


Би трябвало да стане Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> Всичко за phpBB Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети