- Форум ранговете с различни цветове
WT форуми -> Всичко за phpBB -> Форум ранговете с различни цветове
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
astor
Турист
Турист

Регистриран на: 16/12/2006 10:07 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 269
Мнение 18/12/2006 8:41 pm     Форум ранговете с различни цветове Отговорете с цитат


искам както на този форум ранговете са с различни цветове
как ще стане

Форум ранговете  с различни цветове

Благодаря ви Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11683
Мнение 18/12/2006 8:44 pm     Re: Кажете ми как ще стане това Отговорете с цитат


asteryx написа:
искам както на този форум ранговете са с различни цветове
как ще стане

Форум ранговете  с различни цветове

Благодаря ви Wink


http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=618
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
astor
Турист
Турист

Регистриран на: 16/12/2006 10:07 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 269
Мнение 18/12/2006 8:47 pm      Отговорете с цитат


Сигурен ли си че е това Confused

else if ( $row['user_posts'] > 199 )
{
$row['username'] = '<b>' . $row['username'] . '</b>';
$style_color = 'style="color:#ff0000"';
}

else if ( $row['user_posts'] > 49 )
{
$row['username'] = '<b>' . $row['username'] . '</b>';
$style_color = 'style="color:#0000ff"';
}



else
{
$row['username'] = '<b>' . $row['username'] . '</b>';
$style_color = 'style="color:#008080"';
}

обяснете ми това
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11683
Мнение 18/12/2006 8:56 pm      Отговорете с цитат


asteryx написа:
Сигурен ли си че е това Confused

else if ( $row['user_posts'] > 199 )
{
$row['username'] = '<b>' . $row['username'] . '</b>';
$style_color = 'style="color:#ff0000"';
}

else if ( $row['user_posts'] > 49 )
{
$row['username'] = '<b>' . $row['username'] . '</b>';
$style_color = 'style="color:#0000ff"';
}



else
{
$row['username'] = '<b>' . $row['username'] . '</b>';
$style_color = 'style="color:#008080"';
}

обяснете ми това


Сигурен съм.
Всичко е обяснено в урока.

Кода е по-голям и гласи, че в зависимост от топиците дава различен цвят.
на 200 е един цвят на 50 друг и така.

Направи всичко както е описано.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> Всичко за phpBB Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети