Хакери (вредители)

Homelanz

Registered
Здравейте значи преди малко се прибирам от училище и влизам си във форума и гледам някой пак го е хакнал но тоя път нищо не са изтрили а просто има теми вижда се но като влеза вътре и няма нищо само изписва че има може ли някой да ми каже как да си го оправя проблема и какво мога да направя че да не ми го хакват :cry: :cry: :wink: знам че требва да направя така през 1 ип да си го защита но моето ип не е реално а е динамично и затова ще съм много благодарен ако ми кажете!
 
При мен е същатата работа само дето аз съм с реално - динамично IP и голямо шоу пада в по долната тема бях направил една такава тема вкрайна сметка вариантите са 2 поне за мен.

Вариант А ) Слагащ защита през IP нали на форум индексите има такава защита и всеки път като ти се сменя Ip-то си ги променяш.

Вариант Б) Защитатаваш ADMIN папката с парола.
 
Аз бих препоръчал да си смениш версията на 2.022 и да погледнеш тези урочета

http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=381
http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=915

и най вече паролите да са над 10 цирфи
и още едно нещо
напиши се едно php скриптче да ти записва следните неща в текстов документ за да хванеш хакера
ИП адрес
Рефере
Дата и час
Текуща страница
и
Време на престой

по този начин ще разбереш много неща например
ип адреса наклиента
от реферето ще видиш от каде идва
а от датата и часа ще видиш горе доло по кое време е влизал
от времето на престоя ще разбереш колко време му е необходимо и ако времето е много значи ползва брут форс или нещо друго
от екущата страница ще разбереш дали е хакер по една причина
обикнновенно за да ти забие SQL инжекция трябва да създаде SQL грешка а тя най лесно се създава с вписване на точка или запетая в url адреса и по този начин ще блокираш ИП-то което прави тези мизирий
 
да благодаря ви много и на двамата но каде да вляза за да направя така че само администраторите тоест ние сме двама единия е с реал ип а аз съм с динамично как да направя така , че да влизат само тези ипта каде трябва да вляза ? :eek:
 
http://web-tourist.net/forum/viewtopic.php?p=33132#33132

Оправих си грешката и кода вече може да се ползва от такива с
динамично IP .
 

Горе