Как да запазим клип от Vbox7!

kitchenbg

Registered
На много места съм срещал въпроса с коя програм да изтеглим клип от Vbox7? За което реших да пусна тази тема макар че незнам дали тук и е мястото. Та на въпроса ........ нужен ви е Интернет Експлорър и примерно някакъв 3gp конвертор, (в случая аз ползвам Xilisoft 3GP Video Converter). Звучи елементарно ..... но то си е така :lol: ! Така ... първо трябва да си настроите опциите на папките, като това нещо става по следния начин: 1. Отваряте която и да е папка. 2. Избирате от менюто Tools, Folder options; ато ви се покаже прозореца избирате опцията View(Изглед) и слагате отметка на това да се виждат всички файлове и папки, което съм оградил в червено
vbox7_2.jpg

Мисля че това беше по-сложното, така ...... какво следва, отваряте си My computer - после, ако диска ви е разделен на няколко дяла отваряте дяла в който ви е Windows-a, папката Documents and Settings, виждате 3 папки "All Users, Default User, Kitchenbg" , след това според това как сте се регистрирали отваряте папката с вашето име, в случая "Kitchenbg"! До тук добре.
Отваряте интернет експлорера и си зареждате някое клипче от Vbox7, забелязвате че самото клпче представлява някакъв номер, оградил съм го в червено(горе в адресната лента)
vbox7_1.jpg

Запомняте този номер и вече в отворената папка "Kitchenbg" забелязвате че има много други папки които са по светли, намирате папката Local Settings и я отваряте, след това папката Temporary Internet Files, която също отваряте и търсите номера от адресната лента, който съм оградил! Маркирате и с десен бутон на мишката натискате върху него, като ви се покаже менюто избирате Копирай(Copy) и примерно сте си направили някъде папка клипове(clip's) го пускате там.
Все още обаче неможе да гледате клипчето примерно на вашият телефон или на вашият комп. Отваряте си програмата за конвертиране и предполагам вече знаете как се работи със нея.
Успех и приятно гледане.
 

Горе