- css ?
WT форуми -> HTML / Javascript / CSS -> css ?
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
staf
σχήπτρον

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 9
Bonus: 559
Мнения: 4253
Мнение 06/01/2006 10:48 pm     css ? Отговорете с цитат


Някои знаели какви тагове и задачи се използват за по добро виждане на бордер през различни браузери.Това ме мучи цял ден и не знам какво да напиша иначе всичко друго излиза добре но само бордера се губи.И още един въпрос преди време в една тема беше даден сайт с най различни примери за css ако някои се сеща кой беше този сайт моля да го даде защото станаха много темите и вече забравих в коя беше.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
bafitu
Активен
Активен

Регистриран на: 12/12/2005 11:12 am

Support: 102
Bonus: 224
Мнения: 1508
Мнение 06/01/2006 10:56 pm      Отговорете с цитат


това мисля , че ще хелп малко :
http://www.w3schools.com/css/css_border.asp
ама неразбрах точно какъв ти е проблема ? под някой браузер се вижда, а под друг има проблем ли ? дай..код..
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
staf
σχήπτρον

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 9
Bonus: 559
Мнения: 4253
Мнение 06/01/2006 11:09 pm      Отговорете с цитат


Виж си личното съобщение
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
staf
σχήπτρον

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 9
Bonus: 559
Мнения: 4253
Мнение 06/01/2006 11:14 pm      Отговорете с цитат


Table.border {
width: 100%;
color: #005080;
background: #E8F0F7;
border: thin solid 1px;
border-color: #C0D7E7 #74A5C9;
}

http://www.w3schools.com/css/tryit.asp?filename=trycss_border-color
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
bafitu
Активен
Активен

Регистриран на: 12/12/2005 11:12 am

Support: 102
Bonus: 224
Мнения: 1508
Мнение 07/01/2006 12:10 am      Отговорете с цитат


Table.border {
width: 100%;
color: #005080;
background: #E8F0F7;
border: solid 1px;
border-color: #C0D7E7 #74A5C9;
}

в случая проблема ти беше , че в хтмл кода имаше зададен бордер и от там идваше проблема , при ИЕ явно с по голяма привилегия е class , а явно при FireFox е деректно зададен бордер затова май стана така..
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> HTML / Javascript / CSS Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети