Проблем :(

staf

Registered
Преди шест месеца имах същия проблем като този и много патих доста информация загубих от харда и сега неща да се повтори :cry: . Значи сестра ми сложила някаква програма за сменяне на скина Pack_Vista_Inspirat_1.1 се казва и програмата променила всичко.И сега Kaspersky много трудно го включвам, постоянно сам се изключва, други програми бъгват.За преинсталация трябва да изчакам около една седмица и нещо да се върне един човек защото сам не мога да го направя.Уж намерих къде се намира програмата в коя папка но там няма нищо пробвах да го изтрия но не ще.Дайте някакво предложение какво да правя, спешно е. :(
 
мм пробвай от контрол панела дето е за премахването на програмите да я унинсталл, но тя ако ти се е навряла яко и ти е подменила някой файлове в джама става кофти...затова слагай парола на джама да не пипат външни лица :)
 
ам добре , а тая програма пусната ли е , в смисъл работи ли в момента ? ако работи долу на Task Bar-a натискаш дясното и цъкаш на Task Manager после на Processes , и тук са всички активни процеси , виж дали има нещо подобно с името на програмката и ако има му даи End Process.A пароли се слагат като се създаде от контрол панела там на юсери и създаваш нов юсер с парола и му задаваш правата абе малко е сложно за обяснение , но иначе е просто...сега ще се пробвам да я намеря тая програма да я видя за какво става въпрос..
ЕДИТ: Universal Vista Inspirat Brico Pack 1.1 ?
за тая ли ?
 
Изтрих папката на програмата която мисля че е но не се оправят нещата


Pack_Vista_Inspirat_1.1.exe
 
мен един от вариянтите е да пробваш през SAVE MODE на линдолса и да изтриеш от там тая папка ако пак нестане пробвай през MS DOS и ако и това не стане праиш формат на C:\ и след реинстала на линдолса правиш юсер на сестрати с ограничени действия само да може да си пуска програми и филми както и интернет страници без да може да трие да записва или копира.Или ако нети се иска формат пробвай с тая програма TuneUp Utilities 2006 много е добра и ми поправи всички грешки на линдолса има я http://torrents.linkos.bg/ и маиче и дата-та я има.
 
Само едно нещо не мога да разбера как се гласят тези ограничения в кое меню, направих нов усер но за настройките му не ми е ясно :(
 
Ми да сложиш ограничение на някой юзер става така -> Влизаш си в Control Panel от там User Accounts след това даваш пак на User Accounts и тук вече ти се отворил прозорец където сати юзерите и например на Guest юзера цъкаш на него и там като ти се отворил прозореца даваш ма Change my accounts type стандартното си е да е Администратор[Coputar Administrato] и даваш да е Limited и единствено ти остава да цъкнеп на Change my account type и този юзер е вече с ограничени права :)
 
Ми можеш да направиш 2 усера, а на сестра си да й сложш Limited. Така ще е ограничена. А ако тая програма ти прави проблеми ако искаш мога да ти преинстална уина.
 

Горе