Проблем с официалната класация.

Virosss

Registered
Искам да съобщя за проблем с класацията. Проблема се състои в това, че търсенето там е с "търсене в интернет site:seo-battle.com", а това дава коренно различни резултати с официалната публикувана ключова дума "търсене в интернет", което според мен не е особено честно спрямо всички.

Проблема го открих след като направих няколко сравнения, а и ми се стори странно, че резултатите от класацията на хънтер и официалната се разминават доста странно.

Ще си позволя от името на всички участници да оправите този проблем.

Поздрави и бира,
Андон Иванов
 
Да, и аз забелязах че е грешно класирането.Дори в уебмастър туулса на Google ми показва че между двете търсения "търсене в интернет" и "търсене в интернет site:seo-battle.com" има разлика.Ако admin се съгласи аз мога да дам код, които аз съм писал, и които отчита правилно.Може и hunter да предложи неговия, пак става.

Поздрави.
 
Проблема не е в кода, просто не е зададена правилно ключовата дума ;) Предполагам няма да е толкова трудно да се донапише ключовата дума да е само "търсене в интернет" и да индексира класирането само от поддомейните seo-battle.com
 
Да, и аз видях, че от скоро google започна да показва различни резултати.

Когато имам време ще го оправя, но проблема е, че резултатите при "търсене в интернет" са страшно много и бота ще стане много тежък, ако тръгне да индексира голяма част от страниците за да търси позициите в google.
 
human, разбирам това, но нали се сещаш, че реално погледнато тази класация не показва верни резултати и по този начин засяга интересите ни като играчи. Не се карам с никого, ако го приемаш така :) Другият вариант е бота да следи само определени субдомейни, тоест само играчите и да проверява на коя позиция са, както при хънтер и след това да ги подрежда по позиция ;)
 
Само да кажа, че това не е "официалната класация" а .
официалната класация е тук:
http://google.bg пишеш: търсене в интернет
и гледаш.

Тази класация беше пусната като проба но тя няма да се гледа при
определяне на крайните победители.
Както съм написал в правилата ще се ползва компютър от който
до сега не е правено такова търсене и ще се търси в google.bg .

Никъде не пише, че ще се гледа класацията на human.

Надявам се да я е оправил.
Ако не я оправи то просто ще показва грешно. :)
 
admin каза:
Надявам се да я е оправил.
Ако не я оправи то просто ще показва грешно. :)

Би трябвало да съм я оправил. Смених думата и направих да се гледат повече страници.
 
Според официалната класация съм трети, бихте ли видяли от друг компютър дали дава същия резултат?
 
federer_11 каза:
Според официалната класация съм трети, бихте ли видяли от друг компютър дали дава същия резултат?

Админа вече каза - статистиката не е официална.

Аз в друга тема казах, че за да видите класирането просто трябва да отворите Google с браузър, който не сте ползвали и да напишете думата. Резултатите са реалните.
 
Еми аз изтрих всички кеш и информация от браузъра, все пак някой ще провери ли, защото аз имам само мозила?
 
някаква официална класация, що се заблуждавате след като админа спомена че това ще се оценя от човек който няма нищо общо със играта, с резултатите извеждани във тия така наречени класации? Важното е човек да участва и да види колко може, резултата винаги може да се промени ... в тази игра наблягаме повече на "търсене в интернет" е хубаво, но колко от вас търсачи се опитахте да си оптимизирате блоговете и за други фрази свързани с и-нет и търсенето?
 
Аз да питам защо в официалната страница липсва на jooorooo поддомейна? До колкото виждам той ще прави on-page оптимизация, с която също може да постигне много добри резултати.
 
bubust каза:
Аз да питам защо в официалната страница липсва на jooorooo поддомейна? До колкото виждам той ще прави on-page оптимизация, с която също може да постигне много добри резултати.
Всички сайтове, които са в класацията са намерени в Google, а не добавяни от мен или някой друг.
На жоро поддомейна все още не е индексиран от търсачката и за това не излиза.
 

Горе