- Позициониране на Картинка спрямо текст
WT форуми -> HTML / Javascript / CSS -> Позициониране на Картинка спрямо текст
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
mute
Активен
Активен

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 167
Bonus: 1785
Мнения: 3128
Мнение 07/12/2005 4:32 pm     Позициониране на Картинка спрямо текст Отговорете с цитат


имам следния проблем как да позиционирам картинката в ляво а от дясно текст .След като текста подмине картинкара тои да започва от началото на страницата т.е. нещо такова Позициониране на Картинка спрямо те

вмомента използвам следния код:
<table class=panel width="100%">
<tr>
  <td><table width="100%" align="center">
    <tr>
      <th scope="col">{title}</th>
    </tr>
  </table>
    <table width="100%">
      <tr>
        <th width="10%" scope="col"><div align="left">{avatar}</th>
        <th width="90%" scope="col"><div align="left">{story}</th>
      </tr>
    </table>
    <div align="center">публикувана от <u>{author}</u> | на <u>
 {date}</u> | [comments] коментар {comments}[/comments] </div></td>
</tr>
</table>


ето това е сайта: http://kick-off-fm.qhoster.net
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
staf
σχήπτρον

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 9
Bonus: 559
Мнения: 4253
Мнение 07/12/2005 4:46 pm      Отговорете с цитат


Нещо такова ли трябва да е http://www.web-tourist.net/project/staf/testtt.html
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
mute
Активен
Активен

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 167
Bonus: 1785
Мнения: 3128
Мнение 07/12/2005 4:48 pm      Отговорете с цитат


текстра трябва да е и под аватараи да не е в таблица с 2 реда
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
NeedFix
Турист
Турист

Регистриран на: 15/11/2005 9:01 pm

Support: 1
Bonus: 2
Мнения: 242
Мнение 07/12/2005 4:53 pm      Отговорете с цитат


Нещо не мога да те разбера!
Искаш текста да започва под картинката или да започва горе но когато сти гне края на картинката да мине под нея и да продължи нормално!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
staf
σχήπτρον

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 9
Bonus: 559
Мнения: 4253
Мнение 07/12/2005 5:01 pm      Отговорете с цитат


Виж как са го направили в дир бг. http://www.web-tourist.net/project/staf/test5.html
Няма начин да не е в таблица с два или повече реда
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
mute
Активен
Активен

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 167
Bonus: 1785
Мнения: 3128
Мнение 07/12/2005 5:08 pm      Отговорете с цитат


NeedFix написа:
Нещо не мога да те разбера!
Искаш текста да започва под картинката или да започва горе но когато сти гне края на картинката да мине под нея и да продължи нормално!
точно !!! Smile
леко съм прост и немога да обяснявам като хората.

Е трябва да има някакъв начин, ще търся
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
staf
σχήπτρον

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 9
Bonus: 559
Мнения: 4253
Мнение 21/12/2005 4:14 pm      Отговорете с цитат


mute написа:
NeedFix написа:
Нещо не мога да те разбера!
Искаш текста да започва под картинката или да започва горе но когато сти гне края на картинката да мине под нея и да продължи нормално!
точно !!! Smile
леко съм прост и немога да обяснявам като хората.

Е трябва да има някакъв начин, ще търся
Намерили някакъв начин да стане това ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
bafitu
Активен
Активен

Регистриран на: 12/12/2005 11:12 am

Support: 102
Bonus: 224
Мнения: 1508
Мнение 21/12/2005 6:56 pm      Отговорете с цитат


http://web-tourist.net/project/bafitu/bafrlz.html
нали нещо такова търсиш ? Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
mute
Активен
Активен

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 167
Bonus: 1785
Мнения: 3128
Мнение 22/12/2005 1:52 pm      Отговорете с цитат


да точно така
проблема идва от това че това е шаблон за новини и се използват {avatar} сместо картинката и няма как ад му задам style
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
cable
Нов
Нов

Регистриран на: 08/01/2006 9:06 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 1
Мнение 08/01/2006 9:08 pm      Отговорете с цитат


Това, което си го дал за пример в dir.bg е точно това което искаш, защо не копираш само таблицата
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mute
Активен
Активен

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 167
Bonus: 1785
Мнения: 3128
Мнение 14/01/2006 11:49 pm      Отговорете с цитат


а да ви кажа как става номера момчета Wink с 2 div-a
<div>
<div style="float:left"><img src=kartinka.jpg/></div>
text text text
</div>
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> HTML / Javascript / CSS Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети