- Какви са кодовете?
12
WT форуми -> HTML / Javascript / CSS -> Какви са кодовете?
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
bafitu
Активен
Активен

Регистриран на: 12/12/2005 11:12 am

Support: 102
Bonus: 224
Мнения: 1509
Мнение 27/01/2006 11:46 am      Отговорете с цитат


Добре ама хайде на хит.бг ми сложи бан Wink незнам обаче дали изобщо ще свали страниците..
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
staf
σχήπτρον

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 9
Bonus: 559
Мнения: 4253
Мнение 27/01/2006 11:49 am      Отговорете с цитат


bafitu написа:
Добре ама хайде на хит.бг ми сложи бан Wink незнам обаче дали изобщо ще свали страниците..

Забравих там не подържа пхп
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11684
Мнение 27/01/2006 6:39 pm      Отговорете с цитат


Е добре де.
Само говорите. Surprised
НЯма да има бан.
В http://test.wthost.net няма друго освен html файлове.
КАкво от това.
КАк ще изтеглиш цялата директория.
МАй не знаете на какъв принцип работят тези програми за които
говорите. Smile
В крайна сметка :
КАква е паролата?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
bafitu
Активен
Активен

Регистриран на: 12/12/2005 11:12 am

Support: 102
Bonus: 224
Мнения: 1509
Мнение 27/01/2006 7:39 pm      Отговорете с цитат


ами аз знам само 2 Smile
index и pass вече ти може да сложиш файл lasdskdflksdjfdsf.html следователно и паролата ще е lasdskdflksdjfdsf как да я позная Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11684
Мнение 27/01/2006 8:04 pm      Отговорете с цитат


Е нали някакви програми за изтеглянв на файлове от папката
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
bafitu
Активен
Активен

Регистриран на: 12/12/2005 11:12 am

Support: 102
Bonus: 224
Мнения: 1509
Мнение 27/01/2006 8:07 pm      Отговорете с цитат


Кой ти говори за програми , нищо няма да стане с тях Smile не съм пробвал ама 99,999% съм сигурен , че няма да стане нищо понеже те търсят в кода линк към файл...който невярва нека пробва...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11684
Мнение 27/01/2006 8:11 pm      Отговорете с цитат


bafitu написа:
Кой ти говори за програми , нищо няма да стане с тях Smile не съм пробвал ама 99,999% съм сигурен , че няма да стане нищо понеже те търсят в кода линк към файл...който невярва нека пробва...


Именно.
Не може да преравя директорията. Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
fena
Редовен
Редовен

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 15
Bonus: 371
Мнения: 2595
Мнение 29/01/2006 5:58 pm      Отговорете с цитат


хубу разбрахме че е супер защита, сега дай самият скрипт Smile да го имаме Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
staf
σχήπτρον

Регистриран на: 26/09/2005 12:14 am

Support: 9
Bonus: 559
Мнения: 4253
Мнение 29/01/2006 6:05 pm      Отговорете с цитат


<HTML>
<HEAD>
<TITLE>Gate Keeper</TITLE>

<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
<!--

function goForit() {
  var location;
  var password;
  password=this.document.testform.inputbox.value
  location=password + ".html"
  fetch(location)
  theKeeper=window.close()
}

function fetch(location) {
  var root;
  if (opener.closed) {
    root=window.open('','theKeepersGopher','toolbar=yes,location=yes,status=yes,menubar=yes,scrollbars=yes,resizable=yes,copyhistory=no');
    root.location.href = location;
  } else {
    opener.location.href = location;
  }
}
-->
</SCRIPT>

</HEAD>

<BODY>

<TABLE BORDER=0 CELLPADDING=0 CELLSPACING=0 WIDTH=100%>
<TR>
<TD ROWSPAN=2 WIDTH=50%>
&nbsp;&nbsp;

<TD WIDTH=50% ALIGN=CENTER VALIGN=MIDDLE>
<FONT FACE="ARIAL" SIZE=2><B>Napishi parolata</B></FONT><BR>
&nbsp;

<TR>
<TD WIDTH=50% ALIGN=CENTER VALIGN=BOTTOM>
<CENTER>
<FORM NAME="testform">
<INPUT TYPE="text" NAME="inputbox" VALUE="" size=20>
<INPUT TYPE="button" NAME="button" Value="Send" onClick="goForit(this.form)">







</FORM>
</CENTER>


</TABLE>

</BODY>

</HTML>
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11684
Мнение 29/01/2006 6:11 pm      Отговорете с цитат


http://www.javascriptkit.com/script/cut34.shtml Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> HTML / Javascript / CSS Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
12
Страница 2 от 2


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети