Авторско право

fena

Super Moderator
Как може да стане така че долу в дясно да си изписеа някакъв текст(в случея авторко право) и ако някой се опита да го махне от кода(РНР) да показва някакъв др. който да пише че се използва некоректно?
 
Много неточно, се изказваш. Каде да го изписва това нещо и в, кой код да се мавхне? Малко повече обясни какво искаш да направиш.
 
Еми във една рhp страничка да се постави текст долу във дясно който да неможе да се премахне от нея, защото кога пък се махне да се появява някакъв друг текст...гледал съм го това някаде но не си спомням каде :?
 
Искаш ка кажеш, че във файл .php да има текст, който да неможе да се махне? Това е невъзможно, защото всеки ще се влезе в редактора и ще си променя кода както си иска.

А ако е в самата интернет страница да се появява "© Copyright" невиждам как някой може да го махне освен да ти влезе и да промени кода ;)
 
ам значи преди бях се зблъсквал с нещо такова..значи в един файл като го отворих беше вътре пълно само с 01010101 и така към 100 реда
накрая се оказа , че във тоя файл се съдържа текста който е за автора.Това мисля е бинарен код , но..как се разчита нямам си и идея...но аз без да исках намерих начин да го премахна иначе искаха 10$ мисля.Така , че никога не е сигурно, все ще се намери начин. :?:
 

Горе