- Log Out в един от уроците.
WT форуми -> PHP MySQL ASP.NET -> Log Out в един от уроците.
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
our
Редовен
Редовен

Регистриран на: 01/10/2005 6:33 pm

Support: 17
Bonus: 123
Мнения: 1401
Мнение 31/03/2006 4:24 pm     Log Out в един от уроците. Отговорете с цитат


Как мога да направя Log Out в урока за регистрация и оторизация на потребители без MySQL база данни ?

Edit - И автоматичен вход ако има ... ;')
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
admin
Активен
Активен

Регистриран на: 02/07/2005 1:36 am

Support: 224
Bonus: 474
Мнения: 11683
Мнение 31/03/2006 6:52 pm      Отговорете с цитат


За изход:

<?php

session_start();

unset ($HTTP_SESSION_VARS['ime_na_sesiinata_promenliva']);

?>


Останалото се прави с бисквитки, но не те съветвам. Confused
Аз лично не ползвам автоматичен вход а дори и в phpBB това е
голяма дупка в сигурноста.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
our
Редовен
Редовен

Регистриран на: 01/10/2005 6:33 pm

Support: 17
Bonus: 123
Мнения: 1401
Мнение 31/03/2006 7:38 pm      Отговорете с цитат


10x a looooot ;')
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> PHP MySQL ASP.NET Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети