Как да пусна чисто нов сайт да се показва в Гугъл

PHP_Masters

Registered
Трябва ли някъде да се регистрира или да се добавя, като го добавя как да му вдигна страниците в гугъл и такива работи да ми кажете как да съм по напред в гугъл
 
Няма смисъл да го добавяш никъде. Просто трябва да осигуриш връзки в други сайтове, които да сочат към твоя сайт, и Google ще ги проследи и ще кешира сайта ти.

За да си по-напред в Google, трябва редовно да качваш нови текстове в сайта ти, като текстовете трябва да ги няма в никой друг сайт... тоест да са си писани от теб, или поне преразказани. Трябва да го пълниш с колкото може повече текст и то редовно. Също така трябва да осигуряваш колкото може повече dofollow връзки към сайта ти, като на 60% от тях примерно заглавието им да съдържа ключови думите думи на сайта ти (думите с които искаш да ти намират сайта в Google), а заглавията на другите 40% от връзките да са като линк(http://www.mysite...). Чат-пат може да добавяш и по някоя друга nofollow връзка.

Горе-долу е това, но е важно да си упорит във времето и да подобряваш сайта ти, да качваш нови текстове постоянно и да осигуряваш връзки. Също така много е важно около 90% от връзките ти да идват от сайтове, които са на същата тема, като твоя сайт.
 
Трябва да му направиш сео оптимизация потърси в google има много информация за сео.В това включва както каза по-горния потребител да докараш линкове към сайта ти, а тях може да докараш като ги добавиш в директории и в социални мрежи.А в google може да добавиш сайт от тук - Добави
 

Горе