- Знаете ли код, който прече на даден страница да я вградят
WT форуми -> PHP-Fusion -> Знаете ли код, който прече на даден страница да я вградят
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
ibonevkz
Нов
Нов

Регистриран на: 23/08/2009 3:02 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 7
Мнение 09/02/2012 10:45 pm     Знаете ли код, който прече на даден страница да я вградят Отговорете с цитат


Здравейте,

Знаете ли код, който прече на даден страница да я вградят в друга страница ... вече имам код, но го разбиха с някакъв скрипт и пак са я вградили страницата ...

<?php
if(isset($_SERVER['HTTP_REFERER']))
$referer=$_SERVER['HTTP_REFERER'];
else
$referer="";
if($referer!="" && !strstr($referer,"сайт.ком"))
{
die("Вграждането на страницата е забранено!");
}
?>

странното е, че вградената страница с този код се гледа само на мозила ...

ще се радвам на всеки съвет с който мога да се оправя с този проблем.

Последната промяна е направена от ibonevkz на 09/02/2012 11:34 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ibonevkz
Нов
Нов

Регистриран на: 23/08/2009 3:02 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 7
Мнение 09/02/2012 10:57 pm     Знаете ли код, който прече на даден страница да я вградят Отговорете с цитат


или някой знае ли как да се направи проверка с php код забраняващ вграждането на страницата в определени сайтове и да оставя бяло поле
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
index
Man of HiTech

Регистриран на: 08/09/2006 1:08 am

Support: 198
Bonus: 345
Мнения: 5392
Мнение 09/02/2012 11:12 pm      Отговорете с цитат


Можеш да редактираш по-старите си коментари и да ги допълваш.

index.php
PHP code:

<?php
define('HOMESITE', true);

include('page.php');

page.php
PHP code:

if(!defined('HOMESITE'))
{
echo " ne mojete da vijdate tazi stranica izvyn saita ";
die(0);
}

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ibonevkz
Нов
Нов

Регистриран на: 23/08/2009 3:02 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 7
Мнение 09/02/2012 11:49 pm     ... Отговорете с цитат


не съм наясно с писането на кодове в php, би ли ми помогнал с цялсното му оформяне
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> PHP-Fusion Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети