Въпрос за google adsense

NewGuy

Registered
Здравейте. Сложих google adsense в сайта си и реших да проверя какви ще са ползите от него. От 2 дни съм го сложил и вчера имаше 0 лева спечелени. Казах си добре сигурно никой не е цъкнал няма проблеми. Днес имам 1 кликване. Почнах да се чудя малко по малко дали отчита правилно системата им. Накарах двама приятели да цъкнат на рекламите само да видя дали ще отчете но отчита само направените импресии. Да не би да е защото рекламите са ми регистрирани от чужбина и излизат на друг език? :roll:

Ако е така как мога да сменя рекламите ми да излизат на български?
 
До колкото съм запознат Mediapartners-Google посещава сайта ти и според съдържанието определя какви реклами да се показват. Това за кликовете самата система на гугъл определя кой клик е валиден и кой не. Ако имаш регистриран adWords акаунт ще видиш че ако 1 човек кликне 2 пъти на една и съща реклама ще отчете един невалиден клик. Това е направено точно заради хора които злоупотребяват и молят да им се клика по рекламите.

Системата работи така, че когато имаш добра посещаемост този който иска да рекламира при теб увеличава или намалява цената на клик в зависимост дали има изгода от рекламите на твоя сайт.

Адсенс отчита всичко много точно.
 
Благодаря. Само да попитам мога ли да си сменя езика в adsense? Този акаунт беше регистриран още преди тази услуга да бъде достъпна за България. Сега предполагам, че ми изкарва няколко реклами, които са за всички държави. Ако успея да си сменя езика на български тогава предполагам, че текстовите реклами ще излизат както на другите сайтове. :roll:
 
Ами като влезеш в адсенс акаунта ти там имаш в левият панел на Home Account Settings и на Personal Settings трябва да имаш Display Language. Но до колкото виждам поне при мен дори и да съм избрал Български панела си остава на английски. А що се отнася до сами рекалми по мое мнение бота на гугъл сам определя на коя страница какви реклами и на какъв език. При мен на български сайт е имало в отделна страница да се виждат реклами на английски. Тяхното съдържание и език се определя от бота (Поне такова ми е впечатлението).
 

Горе