SUPERлятна Академия по ИТ и Визуални изкуства

azmoga

Registered
Здравейте, приятели,

от 20 до 27 август ще се проведе втората национална SUPERлятна Академия по ИТ и Визуални изкуства в град Девин!


academywebturist.jpg


Вече е факт и старта на регистрацията за участие във второто издание на националната SUPERлятна Академия по информационни технологии и визуални изкуства "Аз мога-тук и сега!". Побързайте, срока за регистрация е до 30-ти юни. Очакваме всички талантливи ученици от 8 до 12 клас и учителите от средното образование без, които НЕ можем! :) Нека заедно покажем, че ТУК е възможно, а СЕГА е точното време!

SUPERлятна Академия 2013 г. ще се проведе от 20 до 27 август, разбира се, в неповторимата атмосфера на вашата любима Исмена - град Девин - СПА Хотел Исмена! :) Ще можете да черпите знания, практични умения и съвети от най-добрите специалисти в България в сферите на ИТ, маркетинга, креативното мислене, бизнес развитие, дизайн, визуални и арт проект и още много, много...

Да, съгласни сме с вас, че SUPERлятна Академия 2012 г. беше наистина една невероятна комбинация на полезното с приятното, но тази година просто ще ви сразим! ;) Това не е закана, а реалност за вас и предизвикателство за нас! Приготвили сме ви още повече интересни лекции, уъркшопи, срещи със специалистите от успешния български бизнес, задачи, проекти, забавления и още...като дойдете ще видите!:)

Предизвикваме ви да изберете областта, в която искате да се развивате, която обичате и е ваша страст, а ние ще ви помогнем да научите най-новите тенденции, да ви покажем, че можете тук и сега и да ви оценим и наградим за успехите! :) Регистрирайте се сега в една от следните категории: Дизайн, Уеб програмиране, Видеоклип, FrontEnd Development, Фотография!

Следете сайта и Facebook страницата на "Аз мога - тук и сега", за да не пропуснете изненадите, новите лица в експертите и новите теми в програмата, за които ще ви държим в напрежение до 30-ти юни, но на порции ще издаваме по малко. :)

Успех и ви очакваме в Девин с усмивки, вдъхновение, вашите знания, умения и настроение! ;)
 

Горе