- Проблем с код изкарване на bbcodes
WT форуми -> Всичко за phpBB -> Проблем с код изкарване на bbcodes
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
3AKOHA
Нов
Нов

Регистриран на: 15/09/2012 11:28 am

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 21
Мнение 25/05/2013 6:37 pm     Проблем с код изкарване на bbcodes Отговорете с цитат


Здравейте,
някой може ли да ми помогне с този код нещо не е наред при него в смисъл не ми изкарва усмивките, както трябва а все едно липсва изображение иначе title описанието го има и второто което е за bbcode не ми излизат нещата които сложа в bbcode, било то [url] [img] [b] .
Ще съм много благодарен, ако ми помогнете.

<?php
mysql_connect("localhost","user","pass");   
mysql_selectdb("db");

define('IN_PHPBB', true);
$phpbb_root_path = (defined('PHPBB_ROOT_PATH')) ? PHPBB_ROOT_PATH : './forum/';
$phpEx = substr(strrchr(__FILE__, '.'), 1);
include($phpbb_root_path . 'includes/bbcode.' . $phpEx);
include 'pagination.php';
$bbcode = new bbcode();

$allow_bbcode = ($config['allow_bbcode'] == 1) ? true : false;
$allow_smilies = ($config['allow_smilies'] == 1) ? true : false;
$allow_urls = ($config['allow_post_links'] == 1) ? true : false;

$band_id      = request_var('id', 0);

$bbcode_options = (($allow_bbcode) ? OPTION_FLAG_BBCODE : 0) + (($allow_smilies) ? OPTION_FLAG_SMILIES : 0) + (($allow_urls) ? OPTION_FLAG_LINKS : 0);
$results = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(`topic_id`) FROM `phpbb_topics` WHERE forum_id = '31'"), 0);
if ($results > 0) {
    $pagination = pagination($results, array(
    'per_page'  => 5,
    'get_vars'  => array('p' => (int)@$_GET['p'])
));
$sql=mysql_query("   
    SELECT p.post_text, t.topic_title, t.topic_first_poster_name, t.topic_time FROM phpbb_posts p, phpbb_topics t 
    WHERE p.post_id = t.topic_first_post_id AND p.forum_id = 31 AND t.topic_id = p.topic_id 
    ORDER BY t.topic_time DESC LIMIT {$pagination['limit']['first']}, {$pagination['limit']['second']}") or die(mysql_error());   

while($row = mysql_fetch_array($sql)) {   
    $zaglavie = $row['topic_title'];   
    $sudurjanie = $row['post_text']; 
    $avtor = $row['topic_first_poster_name']; 
    $data = date("d.m.Y - H:i:s", $row['topic_time']); 
       
    echo "<b>$zaglavie</b><hr /> Автор: <b>$avtor</b> / Дата: $data <br><br>$sudurjanie<br /><br /><br />";   
}   
  echo $pagination['output'];
} else {
    echo 'Няма добавени новини';
}
?>
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
3AKOHA
Нов
Нов

Регистриран на: 15/09/2012 11:28 am

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 21
Мнение 30/05/2013 6:54 pm      Отговорете с цитат


Някой може ли да ми помогне.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> Всичко за phpBB Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети