- интегриран phpbb3 проблем
WT форуми -> Всичко за phpBB -> интегриран phpbb3 проблем
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
KR373N
Нов
Нов

Регистриран на: 04/03/2008 7:27 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 124
Мнение 01/07/2013 8:01 pm     интегриран phpbb3 проблем Отговорете с цитат


здравейте,
имам проблем със сайта логина работи но ако реша да права файл, в който да се използва, че си логнат неработи

пример мога да дам

if($user->data['is_registered']){
echo "koga to sam lognat";
}
else{
echo "lkogato ne sam lognat";
}

и винаги си ми показва, че не съм логнат дори и да сам се логнал
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Fakeheal
Support
Support

Регистриран на: 17/04/2010 8:37 am

Support: 350
Bonus: 698
Мнения: 2664
Мнение 28/07/2013 10:38 pm      Отговорете с цитат


Имаш ли session_start() отгоре във файла ти?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
nqkafff
Турист
Турист

Регистриран на: 10/05/2011 3:26 pm

Support: 8
Bonus: 14
Мнения: 321
Мнение 29/07/2013 9:09 am      Отговорете с цитат


дай малко повече код Idea
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> Всичко за phpBB Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети