Заслужава ли си да платя за регистрация на сайта ми в Гугъл?

mike35

Registered
Здравейте! Отскоро имам сайт и започнах да слагам link към него в други чуждестранни сайтове, но Google не го засича и хората няма да разберат за дейността ми. Регистрирах го в Google и Bing и много други търсачки дори имам регистрация в Google webmasters и sitemap-а го качих и robots.txt имам , дори при проверяване от страна на Google за грешки в сайта ми не намира никакви, но не разбирам защо не го намира в търсачката им. Във facebook фен страница имам, в Google плюс също страница създадох, какво ли не правя, но по-популярен не става. Един мой приятел наскоро и той си направи сайт някъде преди месец и неговият сайт вече е на първо място при изписване на ключовата дума, а дори не е плащал за регистрация в Google търсачката или пък чак такава реклама да му е правил по чужди сайтове. Чудех се дали си заслужава да се възползвам от услугата на моя хост superhosting.bg да ми регистрират с/у определената сума пари в търсачката на Google?

Някакви предложения какво да правя от тук нататък?

това е сайтът ми http://www.batbg.com
 
Интересно ми е на index страница какъв sitemap Може да се качи ... но това е друга тема.

И отговора е да, заслужава си да се плати на някой който разбира от SEO за да го бутне сайта ти малко по-нагоре в класацията.

И да предупредя - това не става тукотака, за един два месеца.

Поздрави

П.П. Между другото погледах се в сайта ти и за индексиране ще е бая бая трудно. Тия слайдове където постоянно се разхождат в сайта ти ...
Да красив е, но на оптимизиращите ботове това никак не им харесва
Имай в предвид че търсачките обичат повече текст от колкото снимки.

А Галерията ти е уникална!!!
Дано нямаш нищо против ако ползвам някоя друга снимка някъде, с показване на източника естествено :)

Свържи се с мен, може да измислим нещо за оптимизацията.
 
Има сайт, който е baatbg.org ... а твоя е baatbg.com ... много трудно ще ти е.
Ключовите ти думи също ще бъдат трудно оптимизирани. Има много сайтове, които от доста време ги оптимизират.

Явно не си свършил нещо, както трябва, за да не те е индексирал още. Аз миналата неделя пуснах сайт и ето резултата за една седмица
9 268 Изпратени URL адреси
7 826 индексирани URL адреса
Не е до плащане.. Щом не си индексиран значи нещо не си направил, както трябва. Другия вариант е да имаш проблем с домейна или да си блокиран... знам ли.
Този домейн ползван ли е преди това?
 
Всъщност сайта е batbg.com, а не baatbg.com, но да, ще е трудно с оглед конкуренцията. Но не и невъзможно. Предлагам Ви да се доверявате на професионалисти поне за съвет, ако не за услуга. Много хора решават, че след прочитане на няколко статии са готови за оптимизацията, но това далеч не е така. Резултатът е, че много от тях вредят на сайта, отколкото да си помагат.
 

Горе