- Нямам интернет след преинсталация на winXP
WT форуми -> Софтуер Хардуер -> Нямам интернет след преинсталация на winXP
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
respec7_m3
Нов
Нов

Регистриран на: 30/06/2010 6:42 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 169
Мнение 28/11/2014 12:28 pm     Нямам интернет след преинсталация на winXP Отговорете с цитат


Здравейте,
След преинсталиране на winXP не мога да се свържа с интернет. Инсталирах някакви драйвери, но не знам дали съм инсталирал драйвера за мрежовата карта. На виваком съм и съм на АДСЛ интернета, а не на оптичен. Искам да попитам, това че долу в лентата имам 2 компютърчета със червено хиксче върху тях, означава ли, че имам драйвери за интернет, но просто не съм си настроил връзката или трябва да видя модела на лан картата и да инсталирам нови драйвери?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
dakata__92
Активен
Активен

Регистриран на: 02/08/2011 9:24 pm

Support: 119
Bonus: 231
Мнения: 3073
Мнение 28/11/2014 12:36 pm      Отговорете с цитат


Утиваш на My Computer - десен бутон - Manage -> Device Manager и ще ти зареди драйверите. НЕ трябва да имаш въпросителни ? жълти на заредените устройства. Ако имаш въпросителни драйверът за устройството липсва или не е правилният.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
respec7_m3
Нов
Нов

Регистриран на: 30/06/2010 6:42 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 169
Мнение 28/11/2014 1:05 pm      Отговорете с цитат


благодаря колега, след малко ще проверя това нещо, защото в момента нямам възможност и ще пиша какво е станало. Преждевременно ако някой се сети за нещо друго нека да пише.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
dakata__92
Активен
Активен

Регистриран на: 02/08/2011 9:24 pm

Support: 119
Bonus: 231
Мнения: 3073
Мнение 28/11/2014 1:41 pm      Отговорете с цитат


respec7_m3 написа:
благодаря колега, след малко ще проверя това нещо, защото в момента нямам възможност и ще пиша какво е станало. Преждевременно ако някой се сети за нещо друго нека да пише.

Принципно понякога се получава да подава удивителни някъде, при което отново трябва да провериш драйвера ли е проблемен, конекцията ли (портове) чудесии, и вероятно да инсталнеш друг драйвер или преинсталнеш този. Случвало ми се е заради ъпдейт на системата конекциите към някои драйвери да се базикат от регистрите и прочие и след преинстал си работи нормално. Провери случайно и да нямаш втора качена интернет карта заместваща оригиналната вградена, което също може да доведе до объркване на системата, тъй като ако си заредил драйвера на оригиналната пък тя е изгоряла а на втората не е качен ще ти дава тези две хиксчета долу. Случва се често при изгоряли карти това недурзомение понеже ако преинсталкаш комп на друг човек и не си го отварял след преинстал се показва едно голяма (АХААА и сега си е*а родата.) Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> Софтуер Хардуер Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети