- Не излизат бутоните във форума?
WT форуми -> Всичко за phpBB -> Не излизат бутоните във форума?
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
qnkovweb
Нов
Нов

Регистриран на: 06/11/2013 8:04 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 88
Мнение 14/12/2014 9:49 pm     Не излизат бутоните във форума? Отговорете с цитат


Общо взето не излизат бутонтие за направяне на нова тема, отговор и т.н... Ако сайта го върна на английски, бутоните излизат, сменя ли го на БГ, бутоните изчезват. Общо взето БГ пакета има някакви бутони надписани и съм ги сложил в темата ми, там дето е EN, но тези бутони не излизат. Дублирах EN папката и я преименувах на BG, и пак не излизат. Как се оправя това? Защо излизат като върна сайта на английски, а като го преместя на БГ, не иска? Оригиналните бутони от БГ пакета не излизат. Най-новия пакет по спомен имам. Възможно ли е темата да не може да ги чете тези? По принцип искам английските бутони да се показват, ама треа и сайта изцяло да е на английски, за да може тия снимки да изкочат. Ползвам Dual Core темата на PHPBB3.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
qnkovweb
Нов
Нов

Регистриран на: 06/11/2013 8:04 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 88
Мнение 17/12/2014 4:40 pm      Отговорете с цитат


Няма ли никои идея?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
paco92
Турист
Турист

Регистриран на: 14/04/2011 8:15 pm

Support: 7
Bonus: 12
Мнения: 217
Мнение 18/12/2014 11:05 am      Отговорете с цитат


Направи копие на езиковата папка "en", което ще сложиш до нея и ще преименуваш "bg" пробвай така
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
qnkovweb
Нов
Нов

Регистриран на: 06/11/2013 8:04 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 88
Мнение 19/12/2014 10:48 pm      Отговорете с цитат


Точно това направих. Копие на en и я преименувах на bg, но не стана номера. Върна ли от настройките на английски тъпия форум, веднага тръгват иконите, сменя ли го на български, изчезват.
ОМГ?! Оригиналната bg папка да сложа, и пак не излизат, те там са .gif, а английските са .png... Дори да ги обърна на гиф, пак не се показват. Общо взето при тази тема става тоя проблем, пробвах на оригиналните, там си работи перфект, дори да обърна en на bg... Но темата е хубава и все някъде трябва да е този проблем... Щом все пак се показват при промяна на английски...
Общо взето ако оставя .гиф файловете и сменя папката на английски и темата я направя на английски, не искат да се показват. Трябва да са .png? Някакви промяна явно в Българкия пак трябва да направя? Или? И при Imageset променя, но не става. Само иконата за online сработва...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> Всичко за phpBB Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети