- Търся скрипт за последни теми от форума за PhpBB3 (прочети)
WT форуми -> PHP и MySQL готови кодове -> Търся скрипт за последни теми от форума за PhpBB3 (прочети)
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
AbvTube
Нов
Нов

Регистриран на: 28/12/2009 12:36 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 109
Мнение 03/01/2010 12:24 am     Търся скрипт за последни теми от форума за PhpBB3 (прочети) Отговорете с цитат


Търся скрипт за последни теми от форума за PhpBB3, но само от 1 раздел, т.е. само от една папка от форума!

п.с. Потърсих из форума и в уроците, но такъв урок, който да взима мненията само от даден раздел няма, и отдавна го търся, така че мисля че ще е полезно и на много други хора.
Благодаря
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
radio_stun4fun
Нов
Нов

Регистриран на: 30/12/2009 4:25 pm

Support: 7
Bonus: 14
Мнения: 184
Мнение 03/01/2010 12:14 pm      Отговорете с цитат


http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=1720 Това обаче мисля, че е за phpBB 2.x

Намерих още един код и го редактирах, надявам се да ти помогне:


Цитат:
<?php
$host="Хост";//Хоста
$user="Потребител";//Потребителя за базата данни
$pass="Парола";//Паролата на потребителя
$link=mysql_connect($host, $user, $pass) or die(mysql_error());//Връзка с базата данни
$db=mysql_select_db("База данни") or die(mysql_error());//Селектиране на базата данни
$query="SELECT
c.topic_time , c.topic_title,c.forum_id,c.topic_id,
c.topic_replies,c.topic_type FROM phpbb_topics c , phpbb_forums f WHERE
c.forum_id=1 and f.prune_freq like '0' ORDER BY c.topic_time DESC LIMIT 0,10";
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error());//Селекта
while($row = mysql_fetch_array($result)) {
if (strlen($row['c.topic_title'])>35)//Колко знака да е заглавието
{$totchki="...";}//ако е по - голямо
else
{$totchki="";}//ако не е по голямо

$row['c.topic_title']=substr($tema,0 , 35);
echo "» <a href=\"forum/viewtopic.php?t=$row[topic_id]\" title=\"$row[topic_title]\">$row[topic_title]$totchki</a><br>";//Извеждане на линк
}
?>
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
HackeR
Турист
Турист

Регистриран на: 28/08/2009 7:55 pm

Support: 1
Bonus: 2
Мнения: 254
Мнение 03/01/2010 4:28 pm      Отговорете с цитат


А може ли най-новите теми Confused От всички форуми да взема ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
AbvTube
Нов
Нов

Регистриран на: 28/12/2009 12:36 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 109
Мнение 03/01/2010 8:43 pm      Отговорете с цитат


защо на главната страница темите ми излизат по 2 пъти?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
AbvTube
Нов
Нов

Регистриран на: 28/12/2009 12:36 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 109
Мнение 07/01/2010 11:25 pm      Отговорете с цитат


ще помогне ли някой бе хора?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
AbvTube
Нов
Нов

Регистриран на: 28/12/2009 12:36 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 109
Мнение 15/02/2010 2:22 am      Отговорете с цитат


Никой ли не може да помогне?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
FelickizeR
Нов
Нов

Регистриран на: 12/10/2009 3:22 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 48
Мнение 22/02/2010 6:32 pm      Отговорете с цитат


Ако си преместил темата, може да си забравил да зададеш да я истрие от стария и форум и за това
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
FelickizeR
Нов
Нов

Регистриран на: 12/10/2009 3:22 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 48
Мнение 22/02/2010 6:36 pm      Отговорете с цитат


Ако си преместил темата, може да си забравил да зададеш да я истрие от стария и форум и за това
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
AbvTube
Нов
Нов

Регистриран на: 28/12/2009 12:36 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 109
Мнение 22/02/2010 11:09 pm      Отговорете с цитат


не съм трил нищо, просто този код не работи
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
EvilHunter
Нов
Нов

Регистриран на: 21/11/2008 1:04 am

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 30
Мнение 23/02/2010 1:57 pm      Отговорете с цитат


Вариант 1: пробвай това

- Добавя лист със последните писани теми в index.php (или друга твоя страница)


Вариант 2: Пробвай този код

 <?php
    // How Many Topics you want to display?
    $topicnumber = 5;
    // Scrolling towards up or down?
    $scroll = "up";
    // Change this to your phpBB path
    $urlPath = "/forum";
 
    // Database Configuration (Where your phpBB config.php file is located)
    include 'forum/config.php';
 
    $table_topics = $table_prefix. "topics";
    $table_forums = $table_prefix. "forums";
    $table_posts = $table_prefix. "posts";
    $table_users = $table_prefix. "users";
    $link = mysql_connect("$dbhost", "$dbuser", "$dbpasswd") or die("Could not connect");
    mysql_select_db("$dbname") or die("Could not select database");
 
    $query = "SELECT t.topic_id, t.topic_title, t.topic_last_post_id, t.forum_id, p.post_id, p.poster_id, p.post_time, u.user_id, u.username
    FROM $table_topics t, $table_forums f, $table_posts p, $table_users u
    WHERE t.topic_id = p.topic_id AND
    f.forum_id = t.forum_id AND
    t.forum_id != 4 AND
    t.topic_status <> 2 AND
    p.post_id = t.topic_last_post_id AND
    p.poster_id = u.user_id
    ORDER BY p.post_id DESC LIMIT $topicnumber";
    $result = mysql_query($query) or die("Query failed");                           
 
    print "<marquee id=\"recent_topics\" behavior=\"scroll\" direction=\"$scroll\" height=\"170\" scrolldelay=\"100\" scrollamount=\"2\" onMouseOver=\"document.all.recent_topics.stop()\" onMouseOut=\"document.all.recent_topics.start()\">
    <table cellpadding='3' cellSpacing='2' width='350'>";
    while ($row = mysql_fetch_array($result, MYSQL_ASSOC)) {
 
    echo  "<tr valign='top'><td><font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\" size=\"1\"><font color=\"#FFCC00\"><b><a href=\"$urlPath/viewtopic.php?f=$row[forum_id]&t=$row[topic_id]&p=$row[post_id]#p$row[post_id]\" TARGET=\"_blank\">" .
    $row["topic_title"] .
    "</a></td></font></b><td><font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\" size=\"1\"><font color=\"#C0C0C0\"> by: <a href=\"$urlPath/memberlist.php?mode=viewprofile&u=$row[user_id]\" TARGET=\"_blank\">" .
    $row["username"] .
    "</td><td><font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\" size=\"1\"><font color=\"#C0C0C0\">" .
    date('F j, Y, g:i a', $row["post_time"]) .
    "</td></tr></font>";
    }
    print "</table></marquee>";
    mysql_free_result($result);
    mysql_close($link);
    ?>
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
DemonDog
Нов
Нов

Регистриран на: 22/01/2015 6:38 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 1
Мнение 22/01/2015 6:40 pm      Отговорете с цитат


Цитат:
<?php
// How Many Topics you want to display?
$topicnumber = 5;
// Scrolling towards up or down?
$scroll = "up";
// Change this to your phpBB path
$urlPath = "/forum";

// Database Configuration (Where your phpBB config.php file is located)
include 'forum/config.php';

$table_topics = $table_prefix. "topics";
$table_forums = $table_prefix. "forums";
$table_posts = $table_prefix. "posts";
$table_users = $table_prefix. "users";
$link = mysql_connect("$dbhost", "$dbuser", "$dbpasswd") or die("Could not connect");
mysql_select_db("$dbname") or die("Could not select database");

$query = "SELECT t.topic_id, t.topic_title, t.topic_last_post_id, t.forum_id, p.post_id, p.poster_id, p.post_time, u.user_id, u.username
FROM $table_topics t, $table_forums f, $table_posts p, $table_users u
WHERE t.topic_id = p.topic_id AND
f.forum_id = t.forum_id AND
t.forum_id != 4 AND
t.topic_status <> 2 AND
p.post_id = t.topic_last_post_id AND
p.poster_id = u.user_id
ORDER BY p.post_id DESC LIMIT $topicnumber";
$result = mysql_query($query) or die("Query failed");

print "<marquee id=\"recent_topics\" behavior=\"scroll\" direction=\"$scroll\" height=\"170\" scrolldelay=\"100\" scrollamount=\"2\" onMouseOver=\"document.all.recent_topics.stop()\" onMouseOut=\"document.all.recent_topics.start()\">
<table cellpadding='3' cellSpacing='2' width='350'>";
while ($row = mysql_fetch_array($result, MYSQL_ASSOC)) {

echo "<tr valign='top'><td><font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\" size=\"1\"><font color=\"#FFCC00\"><b><a href=\"$urlPath/viewtopic.php?f=$row[forum_id]&t=$row[topic_id]&p=$row[post_id]#p$row[post_id]\" TARGET=\"_blank\">" .
$row["topic_title"] .
"</a></td></font></b><td><font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\" size=\"1\"><font color=\"#C0C0C0\"> by: <a href=\"$urlPath/memberlist.php?mode=viewprofile&u=$row[user_id]\" TARGET=\"_blank\">" .
$row["username"] .
"</td><td><font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\" size=\"1\"><font color=\"#C0C0C0\">" .
date('F j, Y, g:i a', $row["post_time"]) .
"</td></tr></font>";
}
print "</table></marquee>";
mysql_free_result($result);
mysql_close($link);
?>



Здравейте, Сложих кода, но ми изкарва тези глупости

::::

????????? ?? ????? !VIP!MrAvKaTa by: Pr3da70r January 21, 2015, 1:40 pm
?? ????? ?? 1000 by: ?????1878 January 21, 2015, 3:24 am
?????? ? ?????? !!! by: ?????1878 January 21, 2015, 3:18 am
????????? ?? ???????????? ??? by: djodjan January 16, 2015, 12:30 pm
????? ???? ????? ?? ????????? ??



Някой да знае как да го оправя ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> PHP и MySQL готови кодове Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети