- Допълнително поле при регистрация в phpbb3
WT форуми -> Всичко за phpBB -> Допълнително поле при регистрация в phpbb3
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
stalliondrift
Нов
Нов

Регистриран на: 09/10/2013 11:27 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 5
Мнение 21/01/2015 3:33 pm     Допълнително поле при регистрация в phpbb3 Отговорете с цитат


Добавих доп. поле при регистрация, но не знам как да го направя така, че когато е въведена грешна стойност, да те връща в регистрацията, докато не въведеш правилната стойност.
В момента каквото и да въведеш в полето, го приема за вярно и както можете да си представите, това не е голяма анти-бот защита.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Stanimirvoivoda
Нов
Нов

Регистриран на: 28/11/2014 9:33 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 30
Мнение 22/01/2015 1:52 am      Отговорете с цитат


Проверка на поле:
if ($submit && $submit != null) {
        if($from == null || $email == null || $subject == null || $code_1 == null || $message == null)
        {
            echo "<div class='error'>Моля, попълнете празните полета!</div>";
        }



?

Ако пък не си сложи captcha ако е за ботовете Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
stalliondrift
Нов
Нов

Регистриран на: 09/10/2013 11:27 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 5
Мнение 22/01/2015 2:51 am      Отговорете с цитат


Captcha има, но те се регистрират въпреки това.
А този код в кой файл трябва да иде? И има ли значение дали в началото или в края на файла?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
uphero
Потребител
Потребител

Регистриран на: 20/02/2012 2:26 pm

Support: 31
Bonus: 62
Мнения: 690
Мнение 22/01/2015 8:19 am     Re: Допълнително поле при регистрация в phpbb3 Отговорете с цитат


stalliondrift написа:
Добавих доп. поле при регистрация, но не знам как да го направя така, че когато е въведена грешна стойност, да те връща в регистрацията, докато не въведеш правилната стойност.
В момента каквото и да въведеш в полето, го приема за вярно и както можете да си представите, това не е голяма анти-бот защита.

Ама ти сериозно ли си добавил хомо форума в подписа си?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Stanimirvoivoda
Нов
Нов

Регистриран на: 28/11/2014 9:33 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 30
Мнение 22/01/2015 11:56 am      Отговорете с цитат


Омг това за phpbb3 ли ти трябваше аз съм тъп!
Ето ти това :
http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=2439



Аве да те питам вярно ли форума е твой Confused
Very Happy Mr. Green не че нещо ама не съм виждал такъв а ако има ще е хубаво да го защитиш мн добре защото ще има мн хора които ще искат да го шитнат Smile

Защита:
Начин първи: htaccess на админ акаунта:


Отворете файла: includes/functions.php и намерете следния код:

$result = $auth->login($username, $password, $autologin, $viewonline, $admin);


Под него на нов ред добавяте:



if ($user->data['user_id'] == 2)
{
$ipa = getenv ('REMOTE_ADDR');
if ($ipa != "tvoeto ip tyka " && $ipa != "tvoeto ip na dryg" && $ipa != "tvoeto ip na dryg")
{
$user->session_kill();
$user->session_begin();
exit("Get lost !!!");
}
}



Начин втори: - .htaccess на админ панел.



Order Deny,allow
Deny from all
allow from ip to ti
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
stalliondrift
Нов
Нов

Регистриран на: 09/10/2013 11:27 pm

Support: 0
Bonus: 0
Мнения: 5
Мнение 22/01/2015 10:49 pm      Отговорете с цитат


Първо, не е в подписа.
Второ, да, мой е. Голяма работа. Не ви карам да се регистрирате и ако не ви харесва, просто не го посещавайте. То така или иначе гостите имат достъп само до 3 раздела, така че няма да намерите нищо интересно.
Трето, не е само "хомо". Ако се разтърсите из нета какво значи ЛГБТ, ще разберете, че не е само "хомо".
Четвърто, не виждам темата на форума какво общо има с темата, която съм пуснал тук.
Пето, всеки ден си правя бекъп на БД, имам БД на всички файлове на форума и не ми дреме - дори и някой да го свали, после за по-малко от 5 мин. възстановявам всичко.
Шесто, неколкократно се опитваха и все безуспешно. Хоства се не при случаен човек и ако някой се опита да му прецака сървъра, после много съжалява.
Седмо, с писане в htacess вече се отървах от двама недоброжелатели и съм ги баннал на няколко принципа, вкл. и 123.123.*.* плюс 123.123.123.123-123.123.456.789, така че ще видят достъп през крив макарон.
Осмо, някой ще ми отговори ли в кой файл трябва да иде кодът, който СтанимирВойвода е дал или не? Лесно мога да питам и в phpbb group, но смятах, че с българи по-лесно ще се разберем какво точно искам да се случва и по-бързо ще ми отговорят. Ако не е така, казвайте и да не си губя времето да пиша повече тук.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> Всичко за phpBB Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети