Търся код за пазар

haus

Registered
Здравейте трябва ми някакъв код за нещо като пазар примерно аз съм продавач и искам да продам 1 минерална вода да и задам цената и той да се появи на пазара и след това да може да се закупува от друг потребител
 
Забравих да напиша че кодът за пазара е за игра и предметът като има 10 ловкост и 20 защита искам user2 като го закупи да мубсе добавят тези 10 ловкост и 20 защита
 
На теория мога да ти дам идеи, пък за готов код съм малко зает, ако толкова не ти се прави или не можеш, изчакай един-два дни.
...
Не знам как си запазваш в базата данни информацията дали потребителя има даден предмет или не, но при покупка на предмет си отбелязваш, че той го има вече този предмет и директно му увеличаваш статистиките. Друг вариант е навсякъде, където се използват статистиките (защита, сила..) да се прави проверка дали даден предмет го има и според това да се увеличават. Като съответно и на двамата им добавяш/махаш от парите + махаш статистиките (ако използваш първия вариант) при покупка. Дано си ме разбрал. :)
 
Ами г/д те разбрах но още не мога да го схвана аз не бързам ще изчакам да дадеш някакъв код да пробвам :)
 
Ето какво ти спретнах. Разгледай кода и предполагам, че ще го разбереш и настроиш според твоите нужди, ако има нещо - питай.
Само да отбележа, че базата данни е празна и за да тестваш кода ще трябва ти да си въведеш записи. Мисля, че имената на таблиците и полетата са достатъчно описателни за да нямаш проблеми с тях. :)
 

Горе