Мотел Монца ви предлага комфорт, уют и професионализъм!

MotelMonza

Registered
Мотел „Монца” е част от Комплекс „Монца”, разположен по поречието на река Струма, на 4 км от Благоевград, на 47 км от Разлог и Банско, на 72 км от Петрич и на 76 км от Гърция. С възловата си позиция на главен път Е79, мотелът е идеалното място за междинна спирка на пътуващите туристи, които ценят комфорта, удобството, доброто отношение, хубавата храна, както и допълнителните услуги, от които могат да се възползват.
Комплексът се състои от Мотел, шоурум, магазин за резервни части, оторизиран сервиз на Toyota и Citroen, както и официален автосервиз, предлагащ пълната гама от технически услуги, автомивка и др.
Мотел „Монца” предлага 14 стаи с капацитет от 30 места, от които 3 фамилни стаи, 9 двойни стаи и 2 единични стаи. Стаите са оборудвани с всички необходими удобства, за да могат гостите на мотела да се чувстват удобно и в пълна сигурност. Стаите са просторни и са оборудвани с:
- Самостоятелна баня;
- Локално отопление;
- Климатик;
- Цифрова телевизия;
- Оптичен интернет;

Гостите на хотела могат да се възползват и от предлаганата разнообразна закуска срещу допълнително заплащане. Децата до 2 годишна възраст се настаняват безплатно, деца от 2 до 12 годишна възраст заплащат 50% от стойността на нощувката.
На разположение на гостите на мотела е денонощен охраняем и безплатен паркинг. Уютният ресторант с капацитет от 50 места, предлага на гостите разнообразно меню, включващо както традиционните български гозби, така също и европейски ястия. Гостите на мотела могат да се възползват пълноценно от престоя си като посетят някои от великолепните и световнопризнати забележителности в региона, такива като: Рилският манастир, Стобските пирамиди, Бодрост, Църквата „Въведение Богородично” в Благоевград, едноименният квартал Вароша в Благоевград, гр. Банско и много други. За тази цел, мотелът разполага със собствен превоз, както и с екскурзовод, за да може тази културна обиколка да се превърне в едно незабравимо преживяване.
За вашата бизнес среща или конферентно мероприятие, мотелът разполага със зала с капацитет от 40 места, оборудвана с необходимата техника и съоръжения.
Мотелът предлага отстъпки за групи и за продължителен престой.
Ако търсите професионализъм в обслужването, гостоприемство, гама от допълнителни услуги, приятен престой и майсторски приготвена храна – Това е вашето място!
 

Горе