ETURGOVEC.COM

krevdesign

Registered
ETURGOVEC.COM е една иновативна платформа, която ще работи главно за потребителите си и ще се развива благодарение на всички техни отзиви. Интернет е необятна среда, която позволява информацията да се прехвърля моментално от един потребител до друг. С използването на нашият сайт, вашите продукти увеличават шанса си да достигнат до все повече потребители, които могат да бъдат ваши бъдещи купувачи. С нас се работи лесно и ние сме максимално отзивчиви във всеки един частен случай.

Какви са положителните страни, които можем да изтъкнем за нашия проект, който създадохме специално за Вас?
Може да помествате неограничен брой обяви във всяка една категория.
Всяка завършена сделка, която използва Еконт през системата ни ще получи бонус кредити.
Вие може по всяко време да редактирате или архивирате своите обяви.
Имате възможност да изпращате и получавате лични съобщения.
Още една новост специално за Вас – онлайн чат, който позволява моментално да се свързвате с купувачи или продавачи в системата.
За улеснение сме добавили и списък с контакти, за да сте винаги свързани с вашите любими купувачи или продавачи в сайта.
Обърнали сме внимание и на сигурността при сделките, използваме рейтинг система, която може да Ви даде бърза представа за всеки потребител според оставените за него положителни или негативни отзиви.
Възможност за оценяване на всеки продукт, както и коментари към всяка обява.
Преди да се правят каквито и да било промени в нашата платформа ще позволим на всеки наш потребител, чрез гласуване да даде своя глас за или против е в случая.
На последно място в списъка, но не и по важност е онлайн форум, в който всеки потребител може да задава своите въпроси както и да отговаря на всеки друг.
И още много предимства, които трябва да се опитат...
 

Горе