Поява на снимки в Twitter и Google +

desita74

Registered
Може ли някой да ми каже как да ми излизат снимки в Twitter и Google + когато споделям статии в тези социални мрежи. Да вземем например Twitter. Забелязала съм, че колеги, които споделят статии им излизат снимки че и текст от статията а от моя сайт не излизат. Най често това го наблюдавам в Уордпрес платформата. Правих различни комбинации но не се получава. Да не би да се прикача някакъв код към Уордпреса случайно. За Google + пък съм забелязала че някои сайтове им излизат големи снимии на споделения пост а на моя сайт са все малки.
 
https://developers.facebook.com/docs/sharing/best-practices И за гугъл имаше нещо подобно ама не мога да се сетя какво беше :) :?:
 
да прочетох го подробно , но това е за ФБ и като цяло за снимките в даден сайт. Питането ми е за самото споделяне и за появата на снимката. Ефекта на споделянето ако снимката е голяма е друг, защото като е голяма потребителя като иска да я види влиза в сайта направо, а не аз да я качвам отделно и да прилагам линк.
 
Не знам какво си видяла, но имах предвид, че се слагат ТАГОВЕ, при споделяне(с линк в фб), нали знаеш, че като сложиш линк в полето за писане на статус и ФБ го отваря и слага заглавие и картинка и т.н. (зависи от страницата) .. е това се прави с такива тагове. И за гугъл също. :idea:
 

Горе