- Местене на престашоп на друг хост и проблем с админ панела
WT форуми -> CMS -> Местене на престашоп на друг хост и проблем с админ панела
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
vinsbg
Редовен
Редовен

Регистриран на: 28/01/2009 2:21 pm

Support: 51
Bonus: 87
Мнения: 2564
Мнение 03/11/2015 3:31 pm     Местене на престашоп на друг хост и проблем с админ панела Отговорете с цитат


Здравейте,

местя един престашоп от една хостинг компания на друга ( самия сайт/магазин е разработвам в под папка на друг хост ). Проблема е, че когато го преместя на новия хост и напиша в урл-то пътя до админа получавам 404 ерор. Същата процедура я правя от хоста го местя на локалния хост и няма проблеми ... всичко си работи.

Проблема според мен явно е в хостинга, но не знам какво може да е. Дайте някакви идеи къде би могъл да е проблема, за да мога да пиша на съпорта ако трябва.

Правя го, както е описано в сайта им.

1. Зипвам всички файлове. Експортвам базата данни.
2. Ън зипвам на новия хост и импортвам базата.
3. Сменям стойсностите в базата на: ps_shop_url -> domain, domain_ssl, physical_url с новия урл(домейн)
4. Сменям ги и в таблица ps_configuration.
5. config/settings.inc.php също променям данните за достъп до базата..

Нямам си идея какво би могло да бъде и защо от един хост на друг не функционира коректно, а от хост на локалхост си работи..
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
uphero
Потребител
Потребител

Регистриран на: 20/02/2012 2:26 pm

Support: 31
Bonus: 62
Мнения: 690
Мнение 04/11/2015 11:34 am     Re: Местене на престашоп на друг хост и проблем с админ пане Отговорете с цитат


vinsbg написа:
Здравейте,

местя един престашоп от една хостинг компания на друга ( самия сайт/магазин е разработвам в под папка на друг хост ). Проблема е, че когато го преместя на новия хост и напиша в урл-то пътя до админа получавам 404 ерор. Същата процедура я правя от хоста го местя на локалния хост и няма проблеми ... всичко си работи.

Проблема според мен явно е в хостинга, но не знам какво може да е. Дайте някакви идеи къде би могъл да е проблема, за да мога да пиша на съпорта ако трябва.

Правя го, както е описано в сайта им.

1. Зипвам всички файлове. Експортвам базата данни.
2. Ън зипвам на новия хост и импортвам базата.
3. Сменям стойсностите в базата на: ps_shop_url -> domain, domain_ssl, physical_url с новия урл(домейн)
4. Сменям ги и в таблица ps_configuration.
5. config/settings.inc.php също променям данните за достъп до базата..

Нямам си идея какво би могло да бъде и защо от един хост на друг не функционира коректно, а от хост на локалхост си работи..

Търси в базата да не би и другаде да се записва домейна.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
vinsbg
Редовен
Редовен

Регистриран на: 28/01/2009 2:21 pm

Support: 51
Bonus: 87
Мнения: 2564
Мнение 04/11/2015 12:00 pm      Отговорете с цитат


Прерових цялата база ... прерових и гугъл и не мога да открия нищо Crying or Very sad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> CMS Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети