NGINX, Varnish Cache хостинг от ViesHost.com

ViesHost

Registered
Здравейте,

ViesHost е хостинг компания, чиято основна цел е да предлага на клиентите си качествени, технологично актуални и добре оптимизирани хостинг услуги на цени, съобразени със световните тенденции.

Какви услуги предлага ViesHost?
Към момента предлагаме следните услуги:

С какво се отличава ViesHost?
На първо място ние предлагаме индивидуални ресурси за всеки наш клиент - не, не следим за процесорни минути, не Ви притискаме на имейл. Получавате точно това, за което сте платили. Ако даден сайт на сървъра изпитва повече посещения, това няма да повлияе на работата на Вашия хостинг акаунт. Всички наши клиенти и ресурсите им са изолирани едни от други и това допринася за качеството на услугата.

Защо да избера ViesHost?

  • - Модерен хардуер и лицензиран софтуер
    - Перфектна свързаност
    - Качествени услуги
    - Ниски цени
    - Денонощна техническа поддръжка
    - Индивидуално внимание
    - Сигурност
    - Ежедневни резервни копия

Как ще ми съдейства ViesHost.com?
Ако се съмнявате в качеството на предлаганите от нас услуги, ние сме готови да Ви предоставим напълно безплатно тестова среда за до 2 седмици (14 дни). По този начин ще имате възможност да качите и тествате работата на уебсайта си на нашите сървъри.

За всички нови клиенти сме готови да извършим напълно безплатно трансфер на уебсайтовете от предишния Ви хостинг провайдър към нашите сървъри. По този начин Вие няма да изгубите нито мунута от времето си за тази процедура.

Повече информация и контакти
Официален уебсайт: https://www.vieshost.com/
Skype: vieshost.com
Имейл:

Очакваме Ви!

---EDIT---
Уточнение за хостинг услугите:

Ние предлагаме NGINX Споделен хостинг и NGINX + Varnish Cache хибриден хостинг.

Повечето хостинг провайдъри предоставят стандартната Apache конфигурация, която може да обслужва около 8-10 заявки в секунда, след което значително намалява производителността си.

NGINX от друга страна може да обслужи многократно повече заявки и освен това сервира статичните файлове в пъти по-бързо. Всичко това допринася уебсайтовете да зареждат светкавично бързо. Освен това всички наши услуги са конфигурирани с микрокешинг т.е. когато уебсайтът Ви е натоварен и обслужва много посещения по едно и също време, динамичните резултати се запазват за секунди. Ако посетител поиска същата страница в рамките на 1-2 секунди, то тя ще бъде заредена от кеша и няма да се налага да бъде отново генерирана от скрипт.

Хибридните планове се възползват от специален кеширащ слой, реализиран чрез Varnish Cache. Той ще направи Вашия блог, онлайн магазин или друга система да зарежда светкавично бързо. (повече информация)

Поздрави,
Екипът на ViesHost
 

Горе