- Интегриране на ЛС система
WT форуми -> PHP и MySQL готови кодове -> Интегриране на ЛС система
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
SuCcEsS
Редовен
Редовен

Регистриран на: 17/03/2007 12:42 pm

Support: 64
Bonus: 129
Мнения: 1623
Мнение 17/11/2015 5:58 pm     Интегриране на ЛС система Отговорете с цитат


здравейте опитвам се да интегрирам този урок http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=2387 със eqdkp системката но нещо не ми се получава
Notice: Undefined index: id in C:\xampp\htdocs\eqdkp\messages\config.php on line 10

Notice: Undefined index: password in C:\xampp\htdocs\eqdkp\messages\config.php on line 10


ето какво съм променил

config.php

<?php
# Настройка
$db_host = "localhost";
$db_user = "root";
$db_pass = "";
$db_name = "sanctuary";
# Свързване с БД
$connect = mysql_connect($db_host, $db_user, $db_pass) or die ("Не мога да се свържа със Сървъра");
mysql_select_db($db_name) or die ("Не мога да се свържа с Базата Дани");
$log = mysql_fetch_array(mysql_query("SELECT * FROM eqdkp10_users WHERE user_id='$_COOKIE[id]' AND user_password='$_COOKIE[password]'"));
?>


mesage.php

<?php

include "config.php";

if ($log['username']) {

$query = mysql_query("SELECT * FROM eqdkp10_users"); #   Тук задавате таблицата с потребители
while ($user = mysql_fetch_array($query)) {
$eqdkp10_users .= "<option value='".$user['username']."'>".$user['username']."</option>";
}

#   Форма за изпращане
echo "
<form method='post'>
До:<br><select name='do'>".$eqdkp10_users."</select><br>
Тема:<br><input type='text' name='tema'><br>
Описание:<br><textarea rows='10' cols='45' name='opisanie'></textarea><br>
<input type='submit' name='send' value='Изпрати'>
</form>";

if ($_POST['send']) {

$ot = $log['username'];
$do = $_POST['do'];
$tema = $_POST['tema'];
$opisanie = $_POST['opisanie'];

$send = mysql_query("INSERT INTO eqdkp10_mesage (id, ot, do, tema, opisanie) VALUES ('', '$ot', '$do', '$tema', '$opisanie')"); # Изпраща заявката до БД и я записва

}

}

?>
<meta http-equiv="Content-Type" content='text/html; charset=windows-1251' />


box.php
<?php

include "config.php";

if ($log['username']) {

$ls = mysql_query("SELECT * FROM eqdkp_mesage WHERE do = '$log[username]' AND procheten='ne'");   #   Това ще извежда ЛС които не са били отворени или прочетени
$lss = mysql_num_rows($ls);   #   Извежда броя на ЛС които не са прочетени или отворени

$i=1;   #   брояч
if ($i <= $lss) {   # Ако непрочетените ЛС са повече от брояча =>
echo "Имате ".$lss." нови Лс<br><br>";   # =>   Извежда това ($lss показва колко нови съоб. имате)
} else {
echo "Нямате нови ЛС<br><br>";   # Ако брояча е повече ... Извежда торва
}

if (!$_GET['box']) {

$query = mysql_query("SELECT * FROM eqdkp10_mesage WHERE do = '$log[username]'");   #   Извежда тези съоб. до които са били изпратени
while ($mesage = mysql_fetch_array($query)) {

if ($mesage['procheteno'] == 'ne') {
$mesag = "<b>".$mesage['tema']."</b>";   #   Това ще извежда Съобщ. които не са прочетени в одебелен вид
} else {
$mesag = "".$mesage['tema']."";   #   Това ще извежда Съобщ. след като са били отворени и ще бъдат в нормален вид
}

$in .= "
<tr>
<td class='table'><a href='box.php?box=".$mesage['id']."'>".$mesag."</a></td>
<td class='table'>".$mesage['ot']."</td>
</tr>";

}

echo "<table width='100%' align='center' cellspacing='0' cellpadding='0'>
<tr>
<td align='left' width='300' class='table'>Относно</td>
<td align='left' class='table'>От</td>
</tr>
$in
</table>";


} else {

$getbox = mysql_query("SELECT * FROM ".$db_prefix."eqdkp10_mesage WHERE id = '".$_GET['box']."'");
$boxx = mysql_fetch_array($getbox);

echo "<table>
<tr>
<td>От:</td>
<td align='center'>".$boxx['ot']."</td>   
</tr>

<tr>
<td>Тема:</td>
<td align='center'>".$boxx['tema']."</td>
</tr>

<tr>
<td>Описание:</td>
<td align='center'>".$boxx['opisanie']."</td>
</tr>

<tr>
<td><a href='box.php'><< Върни се</a></td>
</tr>
</table>";

$up = mysql_query("Update ".$db_prefix."eqdkp10_mesage SET procheten = 'da' WHERE id = '$_GET[box]'"); # Когато се отвори дадено съобщ. ще се Ъпдейтне и вече няма да се смяда за ново съобщ.

}

}
?>
<meta http-equiv="Content-Type" content='text/html; charset=windows-1251' />


eqdkp10_users - user_id - username - user_password

просто искам да се ползват регистрираните потребители от скрипта който ползвам
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> PHP и MySQL готови кодове Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети