Звука на лаптоп спира след 5-10 минути работа.

shukri_93

Registered
Здравейте,

Имам много странен проблем. Звука от колонките на лаптопа спира след 5-10 минути работа. Спира навсякъде, игри, ютуб, филми, всичко (със слушалките няма проблем). След рестарт (или само при заспиване и отново включване) звука се появява. Всеедно нищо не е било. И след 5-10 минути работа отново същата история. Пробвах преинсталиране на драйвери, като деинсталирах тези и след 2 минути автоматично си се инсталираха същите(по име) (по-долу ще прикача снимка) и не става. Лаптопа е тошиба Satellite L750E. Някакви идеи от какво може да е?
08ad74e246aa3d47.JPG

Благодаря предварително.
 
Аз съм с Satellite C660. Преинсталирай драйвъра. При мен преди време имаше същият проблем и се получи със преинсталация на драйвъра, като преди това деинсталирам този. :)
 
Деинсталирам тези, пускам да се инсталират драйверите (от сайта на тошиба), пита ме за администраторски права, давам да и това е. Нищо не продължава след това..
 
Операционна система ? Също влез в настройките на устройството и пробвай да дадеш Update на драйвъра. Също провери дали от сайта теглиш правилните драйвъри. Не знам за тошиба как е, но за някои марки и модели се предоставят няколко вида драйвъри. Ако имаш също диск с драйвърите за твоя лаптопа, то инсталирай тях.
 
shukri_93 каза:
Деинсталирам тези, пускам да се инсталират драйверите (от сайта на тошиба), пита ме за администраторски права, давам да и това е. Нищо не продължава след това..

Колегата над мен даде стабилно обяснение. За сайта на тошиба аз тегля от тук:
http://www.toshiba.bg/innovation/download_drivers_bios.jsp?service=SE&LNG=26
на лоптопа отдолу си пише кратките номера на модела и прочие. Сваляш драйвъра преди това изтриваш стария рестартираш и след това сваляш няколкото драйвъра за звук обикновенно както каза колегата са по няколко. Инсталираш, чрез Windows системата, тоест десен бутон на драйвъра който липсва. След това търсиш драйвъра свален на машината не от интернет и като го засече машината инсталираш. Не всеки път, като отвориш директно инсталацията на драйвърите се получава нещо. Най - лесният варянт е този с търсенето на драйвъра вместо в интернет на машината в папката в която е свален драйвъра и от там системата ти позволява да го инсталираш. Ето за какво говорех:
http://www.addictivetips.com/windows-tips/how-to-install-hardware-or-device-drivers-manually-in-windows-vista/
 

Горе