Предложете ми готова система за сайт

Onia

Registered
Знам доста готови системи но ако може някой който е пробвал повечето и според него да каже коя е по финкционална със по модерни теми.
Сайта ще е просто за представяне за фирма и услугите които извършва + галериика или място където да опиша какви проекти са сътворили.

Благодаря предварително на всички които ще откликнат.
 
ами wordpress има доста хубави темплейти за фирми безплатни или пък за няколко долара също има и доста плъгини зависи какви искаш галерии,контактни форми и тн.
 
wordpres не ме кефи искам нещо по интересно и по лесно за работа че не знам дали ще се оправят със wordpress.
 
wp не смята че е труден нито за потребителите нито за администрация на сайта но след като не ти харесва.можеш да видиш и joomla аз лично смятам че тя е по трудна от wp
 
Както и в другата подобна тема отговориха:
1. Намираш си безплатен(платен) темплейт
2. Сглабяш го за 10-тина минути
3. правиш една база с 2-3 таблици
4. правиш им една логин форма до някакъв семпъл админ панел от където да си редактират/добавят/изтриват инфото, което е нужно.

Щом трябва да е максимално просто ... по-просто от това няма да намериш. За твоите цели WP, Joomla и т.н. са лесни и бързо и предлагат гъвкаво управление през админ панела...
 
Те са много.
Пробвай Drupal.

Който и CMS да избереш от най-използваните (има ги на много места, например тук http://cms.start.bg/) няма да сбъркаш. Всичките отговарят на изискванията ти за лесно да се работи с тях и да има голям избор от приятни дизайни.
 

Горе