Търсим Full-Stack разработчик

mobys

Registered
Здравейте на всички,

упорито си търсим Full-Stack разработчик, който да има познания и опит (или да има малко, но да иска да се научи) с:

Най-основното: HTML, CSS, PHP, JavaScript, jQuery

Facebook API, Google APIs, Smarty Template Engine (основна част от нашата работа)

На кратко - да се занимава с всичко, да не се страхува да пробва и да чувства Stackoverflow като втори дом.

Малко информация за нас - ние сме българска фирма, изцяло от млади хора (20 - 30 г.), изпълняваме български и чужди проекти и правим всичко за хората с които работим - сайтове (адаптивни, мобилни, грозни, красиви), системи за вътрешно-фирмено ползване, Web 2.0 сайтове, електронни магазини, системи за разплащания и много други неща.

В работата ни има XML, AJAX, JSON, OpenGraph, RDFa, Microdata, JSON-LD, ExtJS, Bootstrap, Material Design, Foundation Framework, SEO оптимизация, SVG графики, HTML5, CSS3, и още много други неща.

Препоръчително е и да сте комуникативни - трябва да си говорите директно с хората, по чиито проект работите. Фирмата ни е малка, но е единственият офис на руска IT компания, чиито други офиси са в Санкт Петербург, Перм, Северна Корея, Тбилиси и Киргизстан, затова често може да си комуникирате и с програмисти от други държави.

Предвид работата, която извършваме, хората с които работим постоянно се увеличават, както и проектите, които трябва да поддържаме, затова си търсим още един човек към екипа.

Трябва да отбележа и следното - не предлагаме начално чисто възнаграждание от 2000 лева или повече. Нямаме затруднения със заплащането и не закъсняваме нито с ден при получаването, като дори си раздаваме и бонуси за празници, рождени дни или повече работа, но търсим хора, които да усещат работата, която вършат, като нещо, което те са създали и за което се грижат, хора, които не следят секундите до 18:00 ч., за да си тръгнат от работа.

Възнаграждението може да достигне и надмине горепосоченото, но е нужен труд и отношение към работата ни.

Проявяваме разбиране при нужда от отсъствие - преместване, час при лекар, плащане на данъци, болест и т.н., като дори можем да ви помогнем при проблем и не отчитаме това, като неплатен отпуск, но държим да получим същото отношение към нас и работата ни и от новият човек в екипа.

Нямаме фиксирани почивки - всеки може да излиза когато поиска, да обядва в 10:00 ч. или в 14:00 ч., но се радваме това да се оценява и работата да се извършва отговорно.

Ако имате желание да се присъедините към нас, напишете ми едно съобщение на petkov@windowslive.com, като напишете какво знаете и по какво сте работили. Ще отговоря на всеки.

Поздрави и хубав ден.
 

Горе