Преинсталиране на Windows с флашка

emcuemnecu

Registered
Здравейте. Поради липса на сд ром на компютъра. Разполага само с 4 входа за usb. Направих уж буутваща флашка,влизам в Биоса,но не се получава,не иска да буутва от флашката. Може ли съвет? Да вмъкна,че компютъра е празен.
Ето какви опции имам..
6808.jpg

Както се вижда имам доста ubs,пробвах с всичките варианти,но не иска. Дано да помогнете.
 
От снимката не се виждат устроиствата които показва в боот менюто на биоса
но ако флашката е правилно направена би трябвало да я показва като устроиство в биоса.
 
Преди време съм инсталирал windows 7 на такъв лаптоп. За да се получи има една врътка. В биоса се прави една промяна, мисля че в advanced менюто, се сменя една опция от AHCI на IDE или обратното. След това правиш вече First boot device на removable device или USB. После след инсталацията си ги връщаш както са си били. Без тази врътка флашката не захапва дори да е била инсталирана правилно.
 
При мен няма такъв вариант за смяна? Разгледах биоса основно?! Сменях какво ли не и не иска , не иска .. Има 4 входа за usb , няма сд , но не иска да тръгне да зарежда от флашката ? Възможно ли е да не съм я направил както трябв буутваща ? Не знам къде е проблема .. По-принцип докато работи се вижда как върти флашката, свети, но ..

Прави опити да зареди старата операционна система,която е ХР,но не знам ключа и не ме допуска, иска ключ за активация и съм до там. Service pack 3 windows xp
 

Горе