Създаване на онлайн магазин

Tiraninbg

Registered
Добър ден на всички!
От доста време обмислям да направя сайт тип онлайн магазин, като се има предвид че не съм наясно как се прави, може и темата да ми е в грешния раздел. Интересува ме колко време отнема създаването на сайт подобен на http://www.sonicelectronix.com/ или http://www.crutchfield.com ? Също така дсли мога да се справя сам и ако не - колко ориентировачно би струвало изграждането на един такъв сайт?
Благодаря предварително,
Александър
 
Има много безплатни системи за онлайн магазини. Или ти искаш да си напишеш твой си?
 
Ами не съм наясно как да стане точно, но като цяло много държа на визията на сайта, да е интуитивен за новите потребители и да има лесен достъп до продуктовата гама, искам да добавя и възможност за оценка на продуктите както и коментари. Отделил съм бюджет за направата на сайта, тъй като никои не му се занимава със самарянски дейности хахах)
 
Почти всяка готова система за онлайн магазин, която хванеш ги има тези изисквания под формата на модули и плъгини.

OpenCart
Prestashop
Wordpress woocommerce
Magento
 
Може да се запишеш на курс в https://www.pro-soft.bg/academy/opencart-kurs/ . Ще получиш необходимите познания за създаване на онлайн магазин. Курсът е онлайн и вкючва обучение на платформата OpenCart . Като цяло мисля, че курсът би ти помогнал да придобиеш някаква представа за нещата и да стартираш свой бизнес.
 
За първи път чувам за подобен тип курсове. Ще обмисля идеята, може и аз да се запиша, знанията ще ми бъдат от полза.
 

Горе