Интересен проблем

tyrla4eto

Registered
Здравейте,
имам един проблем, който ми е много интересно от къде и от какво може да се получава. Не ми се е случвало подобно нещо до сега.
Става въпрос за един сайт, който няма мобилна версия. Ако вляза от андроид устройство проблеми няма, но ако вляза от iPhone и нищо не работи.... Имам предвит, че през iPhone-a не мога да натисна върху линк, не мога да натисна върху текстовео поле, нищо не мога да правя освен да гледам началната страница... Какъв може да бъде проблема?
 
Проблема е елементарен пишеш грешно версията за мобилна :)

Ако е къстъм темата ти е хубаво да работи с ретина :)

Другият проблем е че най вероятно имаш проблем с позицията , индекса и нещо се застъпва :) ако ползваш -00% проценти е лошо :)

Виж този линк:

https://css-tricks.com/snippets/css/media-queries-for-standard-devices/
 
Въпросът е там, че аз не правя мобилна версия. Когато го отворя от андроид няма проблем и сайта се визуализира в desktop версия, както трябва да бъде. От браузъра на iPhone се визуализира нормално, но не работят линкове, бутон и полета... Как мога да видя дали нещо се застъпва някъде? Или изобщо как да разбера къде се намират линковете от safari?
 
Няма значение дали имаш мобилна, проблеми с фиксирани позиции и индекси има от много време.

За пример: Скоро пак ако имам фиксиран 3 фиксирани дива един до друг и не ми дава да скролвам, така че, имаш проблеми с цсс-а . За това ме дразни тъпото сафари, защото и за него трябва да мисля като кодвам дизайни - ама такъв е живота. Ако ползваш Bootstrap, няма да имаш толкова проблеми, е, пак може да излезе някой, но за повечето вече е помислено :)

Докато не покажеш код, който може да тестваме, можеш само да гадаеш, както и ние де.

Бтв, всяка мобилна версия е по-добре от десктоп версия на мобилния - повярвай ми :) :?:
 

Горе