- Opencart проблем
WT форуми -> CMS -> Opencart проблем
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
explozen
Турист
Турист

Регистриран на: 10/02/2011 9:15 pm

Support: 13
Bonus: 26
Мнения: 391
Мнение 10/10/2017 8:41 am     Opencart проблем Отговорете с цитат


Здравейте,

Имам някакъв странен проблем със Opencart 2.3.0.2
Когато кликна за редактиране на вече качен продукт ми вади грешка:
http://prikachi.com/images/2/9196002A.png

Ще съм много благодарен ако някой ми удари едно рамо Question
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
joTunkiq
Активен
Активен

Регистриран на: 25/12/2012 12:03 pm

Support: 124
Bonus: 248
Мнения: 763
Мнение 10/10/2017 11:19 am      Отговорете с цитат


То ти пише, чети. Казва ти че под заявката вади 2 резултата, а явно се очаква да е 1. Може би имаш дублиран резултат или нещо си пипал заявките и не си сложил лимит или нещо такова Idea Question
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
explozen
Турист
Турист

Регистриран на: 10/02/2011 9:15 pm

Support: 13
Bonus: 26
Мнения: 391
Мнение 10/10/2017 11:46 am      Отговорете с цитат


joTunkiq написа:
То ти пише, чети. Казва ти че под заявката вади 2 резултата, а явно се очаква да е 1. Може би имаш дублиран резултат или нещо си пипал заявките и не си сложил лимит или нещо такова Idea Question

Няма дублиращи се продукти и не съм пипал кода...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
novakabg
Турист
Турист

Регистриран на: 13/05/2016 2:29 pm

Support: 5
Bonus: 10
Мнения: 246
Мнение 10/10/2017 1:52 pm      Отговорете с цитат


Да не си прехвърлял база данни Smile от стара версия към нова ?

Все пак ще ти кажа къде е проблема, той се намира в oc_url_alias
Принципно си пише ясно къде е проблема и кой ред.

Направи тази проверка и ще видиш сам Smile

SELECT keyword FROM oc_url_alias WHERE query = 'product_id = 338'


Успех!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
explozen
Турист
Турист

Регистриран на: 10/02/2011 9:15 pm

Support: 13
Bonus: 26
Мнения: 391
Мнение 11/10/2017 11:26 am      Отговорете с цитат


Може да звучи тъпо но след като изтрих снимките на продуктите и се оправи Very Happy Very Happy Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
novakabg
Турист
Турист

Регистриран на: 13/05/2016 2:29 pm

Support: 5
Bonus: 10
Мнения: 246
Мнение 11/10/2017 11:55 am      Отговорете с цитат


Това е защото някоя снимка е била на кирилица или е имала забранен символ но е лоша практика, при мен немога да си позволя такива неща защото магазините ми са със по 50к продукти Smile

Радвам се че си решил проблема!
Успех!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
explozen
Турист
Турист

Регистриран на: 10/02/2011 9:15 pm

Support: 13
Bonus: 26
Мнения: 391
Мнение 11/10/2017 2:06 pm      Отговорете с цитат


novakabg написа:
Това е защото някоя снимка е била на кирилица или е имала забранен символ но е лоша практика, при мен немога да си позволя такива неща защото магазините ми са със по 50к продукти Smile

Радвам се че си решил проблема!
Успех!


Проблема беше че са над 2мб снимката. Сега всичко е супер Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> CMS Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети