- Laravel background jobs
12345678910
WT форуми -> PHP MySQL ASP.NET -> Laravel background jobs
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
teroristd
Редовен
Редовен

Регистриран на: 18/02/2010 1:50 pm

Support: 83
Bonus: 178
Мнения: 1767
Мнение 08/05/2018 11:12 am      Отговорете с цитат


Благодаря Very Happy.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Revelation
Потребител
Потребител

Регистриран на: 24/03/2013 3:23 pm

Support: 56
Bonus: 112
Мнения: 755
Мнение 09/05/2018 9:21 am      Отговорете с цитат


Много назад в темата ти бях показал как да подаваш данните чрез dispatch().
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
teroristd
Редовен
Редовен

Регистриран на: 18/02/2010 1:50 pm

Support: 83
Bonus: 178
Мнения: 1767
Мнение 09/05/2018 1:10 pm      Отговорете с цитат


Явно съм го пропуснал Smile, сега вече разбрах. До тука е ок, сега ще се опитам да сложа брояч с vue.js но ще пиша малко по-натам като закъсам.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
teroristd
Редовен
Редовен

Регистриран на: 18/02/2010 1:50 pm

Support: 83
Bonus: 178
Мнения: 1767
Мнение 09/05/2018 2:11 pm      Отговорете с цитат


Вече закъсах Very Happy. За да подкарам vue трябва ли да инсталирам нещо? Като цяло идеята ми е да вържа dispatch()->delay() с брояч за да се вижда колко време остава до построяването на сградата. Това дали може да стане с vue или да търся друго решение?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
deam0n
Tourist Defender

Регистриран на: 01/10/2005 6:33 pm

Support: 203
Bonus: 959
Мнения: 3004
Мнение 09/05/2018 2:39 pm      Отговорете с цитат


teroristd написа:
Вече закъсах Very Happy. За да подкарам vue трябва ли да инсталирам нещо? Като цяло идеята ми е да вържа dispatch()->delay() с брояч за да се вижда колко време остава до построяването на сградата. Това дали може да стане с vue или да търся друго решение?


Дефинирай въпроса за да подкарамVery Happy

https://vuejs.org/v2/guide/
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Revelation
Потребител
Потребител

Регистриран на: 24/03/2013 3:23 pm

Support: 56
Bonus: 112
Мнения: 755
Мнение 09/05/2018 3:52 pm      Отговорете с цитат


teroristd написа:
Вече закъсах Very Happy. За да подкарам vue трябва ли да инсталирам нещо? Като цяло идеята ми е да вържа dispatch()->delay() с брояч за да се вижда колко време остава до построяването на сградата. Това дали може да стане с vue или да търся друго решение?


Въпроса е, наясно ли си какво е Vue Very Happy Vue си е просто библиотека, можеш да си я добавиш самостоятелно.

Навръзването може да е много лесно, може да е и много сложно. Така или иначе трябва да записваш някъде постоянно или в определен event изминалото време. Естествено, не е добра идея да е в базата данни.

В момента за такива неща е най-готино да се ползва Redis или някоя друга NoSQL база данни.

А връзката с Vue може да е през broadcasting-а на Laravel или AJAX заявки.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
teroristd
Редовен
Редовен

Регистриран на: 18/02/2010 1:50 pm

Support: 83
Bonus: 178
Мнения: 1767
Мнение 09/05/2018 4:04 pm      Отговорете с цитат


deam0n написа:
teroristd написа:
Вече закъсах Very Happy. За да подкарам vue трябва ли да инсталирам нещо? Като цяло идеята ми е да вържа dispatch()->delay() с брояч за да се вижда колко време остава до построяването на сградата. Това дали може да стане с vue или да търся друго решение?


Дефинирай въпроса за да подкарамVery Happy

https://vuejs.org/v2/guide/


Еми гледам някакви туториали, там използват компоненти и т.н. но при мен нищо не се визуализира Very Happy. Дори този пример от линка който си дал ми вади грешка.

PHP code:

<div id="app">
{{ message }}
</div>

<script>
var app = new Vue({
el: '#app',
data: {
message: 'Hello Vue!'
}
})
</script>
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Revelation
Потребител
Потребител

Регистриран на: 24/03/2013 3:23 pm

Support: 56
Bonus: 112
Мнения: 755
Мнение 09/05/2018 4:06 pm      Отговорете с цитат


А извикал ли си библиотеката?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
teroristd
Редовен
Редовен

Регистриран на: 18/02/2010 1:50 pm

Support: 83
Bonus: 178
Мнения: 1767
Мнение 09/05/2018 4:27 pm      Отговорете с цитат


Revelation написа:
А извикал ли си библиотеката?


Как да го направя?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Revelation
Потребител
Потребител

Регистриран на: 24/03/2013 3:23 pm

Support: 56
Bonus: 112
Мнения: 755
Мнение 09/05/2018 5:13 pm      Отговорете с цитат


Пренатоварен ми се струваш, щом започна с такива въпроси. Very Happy

https://vuejs.org/v2/guide/#Getting-Started

Добави просто библиотеката, както добавяш jquery, bootstrap или нещо друго. Виж в линка, копирай някой от CDN-ите и готово.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
teroristd
Редовен
Редовен

Регистриран на: 18/02/2010 1:50 pm

Support: 83
Bonus: 178
Мнения: 1767
Мнение 11/05/2018 6:56 am      Отговорете с цитат


Отказах се от vue и вместо това направих таймера с jquery. Сложих клик функция на бутона, сметнах времето и т.н. обаче изникна един проблем. Рут-а на бутона сочи към функцията в която викам queue-то, и за това на края на функцията завършвам с return redirect()->back(); за да се върна на главния рут. Обаче така прецаквам клик-а на jquery-то, то се стартира и спира защото след рефреша не е кликнато. Какво мога да направя?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Fakeheal
Support
Support

Регистриран на: 17/04/2010 8:37 am

Support: 350
Bonus: 698
Мнения: 2664
Мнение 11/05/2018 9:19 am      Отговорете с цитат


teroristd написа:
Отказах се от vue и вместо това направих таймера с jquery. Сложих клик функция на бутона, сметнах времето и т.н. обаче изникна един проблем. Рут-а на бутона сочи към функцията в която викам queue-то, и за това на края на функцията завършвам с return redirect()->back(); за да се върна на главния рут. Обаче така прецаквам клик-а на jquery-то, то се стартира и спира защото след рефреша не е кликнато. Какво мога да направя?



Я обясни с код Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> PHP MySQL ASP.NET Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
12345678910
Страница 7 от 10


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети