Потребител
Support:
Bonus: 114
|
16/01/2019 9:00 pm
|
|
|
Започвам да цитирам тогава, да видиш защо трудно получаваш отговори: Revelation написа: | Другата причина е, че дори въпросите съдържат морално остарял код, което значи, че трябва да седнем и да изведем цяла лекция относно защо не се прави така, как е по-правилно и същевременно да се дадат няколко примера. А това си отнема време.
С времето уроците също остаряха и това придава допълнителна лоша представа за форума, че не се поддържа.
|
Твоя код очевидно е морално остарял. Никой няма да седне да го преправя специално за теб, защото трябва да се замени целия.
Revelation написа: | Ако дадеше само насоки, се сърдеха. Ако им дадеш код, който не знаят как да използват и видиш ли, не сработел за тях, ти отговарят с "това не работи", т.е. "дай ми нещо, което работи".
И форума беше пълен с такива теми. Внезапно, ние, помагащите започваме да се уморяваме да отговаряме на такива теми и спираме да влизаме във форума за определен период от време, от което следва, че все по-малко хора остават да помагат.
|
Ето, че аз ти дадох насоки и отговора ти беше "това не работи".
Revelation написа: | също, че масово хората, които идват тук не с реално заинтересовани относно програмиране. Те искат да си направят нещо, не могат, не им се плаща за фирма да им го направи и започват да заливат форума.
|
Сам си каза, че не си заинтересован от програмиране. Искаш да направиш нещо и идваш да ти оправим кода.
Fakeheal написа: | Пускат се теми, които не търсят решение на изолиран проблем, а по-скоро искат някой да седне и да помисли за тях. Според мен това не е полезно нито за форума, нито за питащия, нито за отговарящия. Мисля, че всички се досещат защо. |
Трябваше ние да седнем, за да помислим за теб. Ти дори не обърна внимание на имената на променливите.
Fakeheal написа: | Много често темите, които се отварят са с двусмислено заглавие, а понякога и безмислено /дефиницията ми за безмислено е такова, което не ти подсказва грам какво би съдържала темата/. Това между другото е точка от правилата на самия форум. |
Ето, че и точка от правилата, че си нарушил като си пуснал не една, а 2 теми с безсмислено заглавие.
Fakeheal написа: | Според мен това може да се случи, ако насърчаваме хората, които задават въпроси да бъдат по-детайлни, кратки и да пускат само кода, който е релевантен към питането. Кода да е форматиран, проблема добре обяснен (възпроизведим) и заглавието описателно. |
Твоя не беше достатъчно детайлен, неформатиран качествено(за HTML, CSS и PHP има различни форматиращи тагове), в темата като цяло нямаше проблем, а изискване с код, който не може да се репликира и както вече казахме, заглавието не беше описателно. |
|