Сбогом Туристи

dakata__92

Super Moderator
След толкова време прекарано в четене на форума, мога да изкажа своите благодарности на всички колеги. За жалост един уникален форум ще потъне в забрава, но за това можем само да си го спомняме с приятни чувства. От години гледам как Туриста е оставен на самотек и само трудът на неуморните последователи го държеше до момента активен. Явно собствениците имат различно виждане и насоки, но такъв е живота. Всичко хубаво си има край, за жалост и този на Туриста дойде....

dakata__92
Регистриран на: 02/08/2011 10:24 pm
 
Все още помня как си правихме форумни срещи, пътувахме само за да се видим. Още пазя тениска от форума (не че ми става, но ей така). Научих много, надявам се, че и съм помагал на хората, но да, всяко нещо си има край.

Беше ми много драго!
Успех на всички!

perer
Регистриран на: 09/04/2007 4:52 pm
 
Уау, аз за форумни срещи не знам, но все още хвърлям по едно око всеки ден за някоя нова тема, която ми е в компетенциите и се старая да помагам.

Форума е на 14+ години - как само лети времето, а :)

joTunkiq
Регистриран на: 25/12/2012 12:03 pm

П.с. имах и друг акаунт от 2007г. ама ме баннаха 2-3 пъти, защото сипах на няаккви нахални лапета на времето :oops: :D :D


П.с2. Някой няма ли 5-6GB свободни(предполагам че могат да се изтрият някои стари теми на 8+ години) да говори с собствениците да му го прехвърлят :idea: :D
 
perer каза:
Все още помня как си правихме форумни срещи, пътувахме само за да се видим. Още пазя тениска от форума (не че ми става, но ей така). Научих много, надявам се, че и съм помагал на хората, но да, всяко нещо си има край.

Беше ми много драго!
Успех на всички!

perer
Регистриран на: 09/04/2007 4:52 pm

Аз така и не успях да се вредя за тениска. Адски много съжалявам за това. Нямам физически спомен от форума, което е много носталгично и тривиално, но такъв е живота.

Ако администрацията реши да направи някаква кампания за тениски или плакети нека пише тук, поне спомен да ни остане. :roll:
 
Аз спрях преди доста години да посещавам сайта за съжалние. Радвам се, че се разви и е помогнал на доста хора включително и на мен.
admin ще ми липсваш :)
 
Ех, легендарен сайт. Много съм научил от тук, сега това работя. Много жалко, че прекратява. Много, много жалко.

Регистриран на: 19/12/2006 11:45 pm

joTunkiq каза:
П.с2. Някой няма ли 5-6GB свободни(предполагам че могат да се изтрият някои стари теми на 8+ години) да говори с собствениците да му го прехвърлят :idea: :D

ми аз имам даже и хостинги и всичко, ама едва ли тва е проблема, иначе @админите, сигнализирайте!
 
Наистина един уникален сайт и форум със много добри хора които помагат и от тях
и от форума и сайта научих доста полезни за мен неща ако сайта и форума спрат да работят ще липсват на доста хора.

Регистриран на:28/09/2012 9:04 pm
 
Наистина много полезни неща научих тук. Явно както hit.bg преди време се предаде, така и Туриста ще остане в Българските мемоари на съвременният разработчик.
 
Форума е на 14 години.

Информация за admin
Регистриран на: 02/07/2005 2:36 am
http://web-tourist.net/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=2


Ако някой има възможността да запази информацията, нека го направи. Има адски много полезни неща тук.
 
Оп. И аз помня форум срещите и си пазя тенсиката. И до ден днешен комуникирам с част от форума. Всичко започна от тук!

Жалко, че сайта затваря врати.

Malfurion
Регистриран на: 15/07/2006 2:48 am
 
Като видях темата, някак си нещо в мене... :(
Всичко тръгна от тук, преди толкова години.

Регистриран на: 19/09/2006 10:01 pm
 
Много искам да запазя сайта и информацията. Готов съм да осигуря хостинг и домейна. Моля пишете ми, ако сте съгласни за подобен вариант.
 
аз от давна се бях замислил върху това но честно казано не съм търсил собствениците :)
защо всъшност се закрива ?
дайте ми домейна и правата и ще го поддържам..
ще се съберем повече хора от тук и ще потръгнат нещата..
няма смисъл да затриваме толкова информация на майната си :)
 
Ухаа, това се казва новина. Тези по BTV ряпа да ядат :D

Ако все пак някой намери админ-а и с негово позволение може да продължим сайта, бих искал да предоставя безплатно хостинг на желаещите които искат да го поддържат. Имам dedicated сървъри със cPanel и всичко нужно за поддръжката на форума.

За контакти: pyovchevski@gmail.com

Поздрави: Петко Йовчевски
 
И аз се надявам по някакъв начин форумът да продължи да съществува. Дано админ-а да види че има хора готови да помогнат и да направи нещо.
 
Аз също се надявам на светлина в тунела. Дано администрацията реши да запази домейна и и информацията. Все пак форума това сме ние!!!
 
Лошо.
Въпреки, че форумът не е от най-активните от доста време, редовно хвърлях по един поглед дали има нещо ново. Аз също съм готов да помогна ако админ реши да сподели проекта с нас. Можем да се организираме да си купим хостинг/домейн и да си го прехвърлим.

:cry:

Иначе, смело мога да заявя, че именно този форум изигра важна роля в моя живот - благодарение на него се запалих по програмиране, а няколко години след това с това си вадя хляба.

14/11/2008 8:48 am
 

Горе