- От каде да промерна
WT форуми -> PHP-Fusion -> От каде да промерна
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
tahys
Потребител
Потребител

Регистриран на: 08/04/2007 10:31 pm

Support: 25
Bonus: 53
Мнения: 941
Мнение 24/05/2007 4:36 pm     От каде да промерна Отговорете с цитат


От Каде да промена това ?!

От каде да промерна

и също искам да добавя още бутони като <br> и т.н кажете в кой файл се намира това
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Galli
Support
Support

Регистриран на: 11/11/2006 8:02 pm

Support: 359
Bonus: 704
Мнения: 2011
Мнение 24/05/2007 5:08 pm      Отговорете с цитат


Отваряш administration/news.php
Гледаш 206-ти ред
<input type='button' value='img' class='button' style='width:35px' onClick=\"addText('body', '<img src=\'".str_replace("../","",IMAGES_N)."', '\' style=\'margin:5px\' align=\'left\'>');\">
Правиш го така
<input type='button' value='img' class='button' style='width:35px' onClick=\"addText('body', '<img src=\'', '\'>');\">
После 246-ти по същия начин.
Ето ти и пример за <br>
След 206-ти слагаш
<input type='button' value='br' class='button' style='font-weight:bold;width:25px' onClick=\"addText('body', '<br>','');\">
и след 246-ти
<input type='button' value='br' class='button' style='font-weight:bold;width:25px' onClick=\"addText('body', '<br>','');\">
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> PHP-Fusion Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети