- Java Script
12
WT форуми -> HTML / Javascript / CSS -> Java Script
Създайте нова тема Напишете отговор 
Автор Съобщение
bafitu
Активен
Активен

Регистриран на: 12/12/2005 11:12 am

Support: 102
Bonus: 224
Мнения: 1509
Мнение 26/05/2006 1:45 pm      Отговорете с цитат


е това не го ли видя:
cursor: url('cursor.cur');
като тая стрелка и се вика курсор.
Просто задаваш пътя.Това е.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
NetCutter
Резача

Регистриран на: 09/01/2006 11:54 am

Support: 0
Bonus: 12
Мнения: 1242
Мнение 27/05/2006 10:44 am      Отговорете с цитат


Само трябва да я намеришнякъде из нета(или да си я направиш с Фотошоп),качваш си я и даваш линка Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
BahFullFen
Турист
Турист

Регистриран на: 19/05/2006 6:00 pm

Support: 2
Bonus: 6
Мнения: 494
Мнение 27/05/2006 11:04 am      Отговорете с цитат


NetCutter написа:
Само трябва да я намеришнякъде из нета(или да си я направиш с Фотошоп),качваш си я и даваш линка Wink
Kak се прави курсор с фотошоп?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
NetCutter
Резача

Регистриран на: 09/01/2006 11:54 am

Support: 0
Bonus: 12
Мнения: 1242
Мнение 27/05/2006 11:13 am      Отговорете с цитат


ЕМи правиш го както искаш да изглежда и го запазваш с разширение .cur Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
BahFullFen
Турист
Турист

Регистриран на: 19/05/2006 6:00 pm

Support: 2
Bonus: 6
Мнения: 494
Мнение 27/05/2006 11:17 am      Отговорете с цитат


NetCutter написа:
ЕМи правиш го както искаш да изглежда и го запазваш с разширение .cur Wink

Мерси.Знаех си,че е така ама не бях сигурен.
(курсор мога ли да си сложа и на компа?)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
NetCutter
Резача

Регистриран на: 09/01/2006 11:54 am

Support: 0
Bonus: 12
Мнения: 1242
Мнение 27/05/2006 11:18 am      Отговорете с цитат


ДА Question
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
our
Редовен
Редовен

Регистриран на: 01/10/2005 6:33 pm

Support: 17
Bonus: 123
Мнения: 1401
Мнение 27/05/2006 11:52 am      Отговорете с цитат


BahFullFen написа:
NetCutter написа:
Само трябва да я намеришнякъде из нета(или да си я направиш с Фотошоп),качваш си я и даваш линка Wink
Kak се прави курсор с фотошоп?
Ами... рисуваш Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
NetCutter
Резача

Регистриран на: 09/01/2006 11:54 am

Support: 0
Bonus: 12
Мнения: 1242
Мнение 27/05/2006 12:45 pm      Отговорете с цитат


Е да де,ние вече го разяснихме това Very Happy
Ще покажеш ли после кво курсорче си направил?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Създайте нова тема   Напишете отговор    web-tourist.net Форуми -> HTML / Javascript / CSS Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
12
Страница 2 от 2


 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети