Блог предложение

Статус
Not open for further replies.

ilianskim

Registered
Здравейте ,
ще си позволя да напиша едно постче относно това което предлагам .
Имам блог в който всеки може напише статия , няма ограничения в тематиката само да не е адулт, хапчета и от сорта . В нея може да си поставите напълно нормален линк към вашият сайт , блог или любими страници .Ако имате добър сайт с иновативна идея и искате хората да разберат за него може да си напишете нещо като презентация в блога и да сложите линк към него .
Най-добрите постове получават награда като 1-ва е 100 , 2ра 50 и 3та 20 лева .Ако имате въпроси на скайп ilianskih ще отговоря на всеки или тук .
Блогът се индексира постоянно понеже е линкнат от 3 сайта с общо индексирани страници към 400 к . ето и линк към условията


и тук малко инфо за блога и сайта към блога
Сайта е с ПР5 , 120 к индексирани страници и поещения към 8-10к дневно ,
блогът е посещаван от около 800-1300 души дневно преди 3-4 дни сложих статистика поради желанието на хора да видят посетителите на ден ето линка
blogstat.jpg
това е снимка от преди в дни ето и снимка на главния сайт на поещенията
podni.gif

сайта е в тиксо топ 100 винаги www.bganzeige.de имам предвид , блога е нов от преди 3-4 месеца и още не е минал ПР- ъпдейт и още е със ПР0 , но съдейки по всички други подстраници и субдомейни на сайта ПР-а ще е 2-3 .
 
Тиксо е заключено и няма да е отключено , само който се свърже с мен по скайп ще му дам достъп до тиксото ми . Не искам да е публично достояние .
Посещенията може да видите горе долу в тиксо топ 100
 
Статус
Not open for further replies.

Горе