Правя web дизайни по поръчка!

gab1to

Registered
Правя web дизайни по поръчка срещу заплащане.Цена по договаряне.Който се интересува скъпе - gabriela_stankova

Нищо лично, но ти трябва още доста практика, за да предлагаш услугите си и разбира се да те вземат на сериозно.

Съжелявам но съм объркала картинката ето е това което трябва да е
2477377A.jpg

В по-горният съм прекалила с щрифта а долният е оправен а пхп кажи какво му трябва още какво не му е наред?

gab1to каза:
В по-горният съм прекалила с щрифта а долният е оправен а пхп кажи какво му трябва още какво не му е наред?
Ще си позволя, аз да отговоря вместо него. Като цяло цветовете според мен не са подбрани добре как, както и ефектите като цяло, гредиентите, избора на шрифт, бордъра. Както ти казах, дизайна е меко казано зле, без да се обиждаш. Трябва ти още мнооого практика.

Karcho каза:
gab1to каза:
Ще си позволя, аз да отговоря вместо него. Като цяло цветовете според мен не са подбрани добре как, както и ефектите като цяло, гредиентите, избора на шрифт, бордъра. Както ти казах, дизайна е меко казано зле, без да се обиждаш. Трябва ти още мнооого практика.

Ахам мс :) ако искат админите да заключат темата мисля да поработя малко върху дизаините и тогава да продавам;)

Back
Горе